Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért veszekszik velem a párom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért veszekszik velem a párom?

Figyelt kérdés
A barátom állandóan vitatkozik velem. Állítása szerint szeret engem, de ehhez képest mindig talál alkalmat arra, hogy veszekedjen velem. Én szeretem, és szeretném, hogy jól meglegyünk, én mindig kedves vagyok vele, ehhez képest ezt kapom... Mit tegyek, hogy a veszekedés megszűnjön??? :-(
2011. dec. 15. 23:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
57%
Desert Eagle .44
2011. dec. 15. 23:15
 2/16 anonim ***** válasza:
Szerinted kedves vagy? Szerinte lehet, hogy nem. Volt dolgom ilyesféle lánnyal, az is vitának számított, ha csak simán beszélgettünk. Ezen egy kicsit gondolkozz el.
2011. dec. 15. 23:17
 3/16 anonim ***** válasza:
Van oka arra, hogy veszekedjen veled? Min veszekszik veled folyamatosan?
2011. dec. 15. 23:17
 4/16 anonim ***** válasza:

23:15:

Ez itt nem a counter-strike. Wake up Neo...

2011. dec. 15. 23:35
 5/16 anonim ***** válasza:

A Deagle túl hangos. (első)

Inkább egy HK USP .45-ös hangtompítóval

2011. dec. 15. 23:35
 6/16 anonim ***** válasza:

Persze hogy nem... a CS-ben nincs 44-es Desert. Amúgy tényleg hangos, de elég vele egy lövés :D

Még a hangtompítós Berettát tudom ajánlani, vagy a SIG Sauer P229-est (Y)

2011. dec. 15. 23:37
 7/16 anonim ***** válasza:
48%

Te a fiú vagy vagy a lány?

Valószínűleg nem egyeznek az elképzeléseitek a dolgokról...

Például te "kedvesen" leheverdsz a TV elé, ő meg mosogat. Aztán te "kedvesen" kibontasz egy sört és nézed a meccset ő meg főzi a vacsorát. "Kedvesen" rámosolyogsz és megkérdezed "mikor lesz kész a vacsi édes nagyon finom az illata"... ő pedig hozzád vágja a fakanalat és elkezd veszekedni. Ugye látod a vita okát?!

2011. dec. 15. 23:47
 8/16 A kérdező kommentje:
Én a lány vagyok. Értelmetlen dolgokon veszekszik velem. Pl.most épp megfázott,és rászóltam,hogy melegen öltözzön fel. Erre ő közölte,hogy majd akkor ha akar. Hát neki akarok jót, de nem fogja fel. Ja meg bármikor alszik délután, velem nem is foglalkozik, mert ő fáradt, és ezért én vok a hibás. Szóval értelmetlen dolgokon hisztizik állandóan.
2011. dec. 16. 00:02
 9/16 A kérdező kommentje:
Mielőtt félreértés lenne, nem csak ő dolgozik hanem én is. De ő inkább alszik ha van egy kis ideje, én meg addig unatkozzak, őt ez nem érdekli. Meg tök lusta, én nem szekírozom semmiért, ő meg csak feszt üvölt velem. :-(
2011. dec. 16. 00:04
 10/16 anonim ***** válasza:

Hát, ha ennyire kibírhatatlan, akkor keress mást.

Ha pedig kicsit sarkítasz a történeteken (elég hihetetlen, hogy mindig ok nélkül kiabáljon veled, bármit is teszel..), legyél szíves objektíven végiggondolni a dolgaitokat, és újrafogalmazni a kérdésedet. Vagy egészítsd ki.

2011. dec. 16. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!