Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Muszáj buszon, vonaton, utcán, mindenhol enni egymást? Nem tudnátok visszafogni magatokat legalább mások előtt?

Figyelt kérdés

Sokakat zavar ám, hogy az utcán élitek szexuális életeteket. Jó lenne, ha nem csak magatokra gondolnátok. Amúgy is van illemszabály, hogy ezt nem illik, de ezt senkit nem érdekel, senki nem is tud róla, mindenki csak saját magára gondol.

Már csak arra vagytok képesek, hogy az ösztöneiteket kiéljétek, mert az jól esik, de ha a tanár órán szólni mer, hogy vegyétek elő a füzetet, akkor már a tanárt fel kell jelenteni. Szánalmas kéjenc népség.

És még nagyon-nagyon finoman fejeztem ki magam.

2011. dec. 15. 21:39
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
50%
Lehetsz 20 éves, a szavaidból látszik, mennyire vagy értelmes vitapartner.
2011. dec. 15. 23:58
 22/28 anonim ***** válasza:

Én csak annyit szólnék hozzá a témához, hogy ne ítéljen el senki olyan embert, akit nem ismer, és nem tudja, mik a körülmények. Én például távkapcsolatban élek a párommal, havonta egyszer-kétszer látjuk egymást, szóval amikor végre begördül a busz a megállóba, Ő pedig ott vár, igenis a nyakába ugrok és jó hosszan megcsókolom :) Hiába sipákolnak mellettem a nyanyák (előfordult már, hogy beszóltak).

Persze nyáron, vagy téli szünetben, amikor többet tudunk együtt lenni, nyilvános helyen maximum szájrapuszit adunk egymásnak, képesek vagyunk kulturáltan viselkedni, de hát ilyen a szerelem :) Nem mindig bírja türtőztetni magát az ember :)

2011. dec. 16. 00:08
 23/28 anonim ***** válasza:
57%
Utcán engem nem zavar, csak ha egy ikarus bádogdobozba be vagyok zárva azokkal akik azt hiszik, hogy mindenki irigy rájuk.
2011. dec. 16. 00:17
 24/28 Lifeishard ***** válasza:
Kulturáltan, visszafogottan csókot váltani szerintem lehet, nem tudom hova tenni azt, ha valakit ez zavar (nem is akarom). Párommal mi is szoktunk így tenni, de nem nyaljuk-faljuk egymást nyilvánosan. Akit még két ember boldogságának ilyetén kifejezése is zavar, vagy akiben visszatetszést kelt, azt csak sajnálni tudom (és nem lesajnálni!), őszinte szívemből.
2011. dec. 16. 01:35
 25/28 anonim ***** válasza:

Meg tudlak érteni. Bár utcán annyira nem zavar.

De a konditerem ahova járok egy kis belvárosi hely, mindig tömve van, jár oda egy dagadt kis dömper, főiskolás lehet, meg az első csaja, a csaj még valahogyan elmegy, de ahogyan az a dagadék a tömött terem közepén állandóan nyalja azt a fruskát, és közben olyan bu zisan simogatja hogy a gyomrom felfordul.. Agyon tudnám b@szni mindkettőt! Egyfolytában kerülgetni kell őket, ma a mosdóba alig jutottam be tőlük..

Nem tudom mi a jó megoldás, de hamarosan kénytelen leszek paraszt lenni és megkérni őket hogy ne járjanak oda többet, vagy olyat tenni velük hogy maguktól ne jöjjenek.

2011. dec. 16. 02:45
 26/28 anonim ***** válasza:

23:44

"Képzeljétek el, hogyha 20-an vannak egy buszon, és ketten csókolóznak, akkor nem a 18 ember kötelessége, hogy ne nézzen oda, kinek képzelitek magatokat?"

Ez nem kötelesség, ez döntés. A te döntésed, ha akarod nézed, ha akarod nem nézed. :)

Ez amúgy sem jó példa, mivel a busz hátuljából pl nem lehet ellátni az elejébe tehát nem értem, hogy milyen 20 emberről beszélünk, ha buszon smárolnak jó ha látják 5-en abból a 20-ból.

A mai világban pedig valóban sokan már azt sem tudják, hogy mi az az illem és mivel szinte senkit sem érdekel már én sem értem miért jött egyáltalán szóba. Főleg, hogy mint írtam sokan sokkal gusztustalanabb dolgokat is megcsinálnak nyilvános helyeken.

Nekem semmi bajom ezzel, én ha látom a párokat csak az jut eszembe, hogy milyen jó, hogy még létezik a szerelem, meg hogy boldogok.

Egyébként pedig neked nem illene, sőt eléggé sértő, hogy csak úgy mindenkit leh*lyézel, meg le p@arasztozol itt.

2011. dec. 16. 09:54
 27/28 anonim ***** válasza:
42%

Vannak itt irigy emberek.

Nektek nincs beleszólási jogotok abba, hogy mások nyalják-falják egymást az utcán.

Az illemet meg nyálas unatkozó emberek találták ki. Csak hogy plusz problémát okozzanak maguknak.

2011. dec. 23. 15:15
 28/28 anonim ***** válasza:
Én is undorodom ha ilyesmit látok. Van párom. Vele nem szoktuk nyilvános helyen falni egymást.... Az csak ránk és csakis RÁNK tartozik...
2014. ápr. 25. 00:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!