Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Muszáj buszon, vonaton, utcán, mindenhol enni egymást? Nem tudnátok visszafogni magatokat legalább mások előtt?
Sokakat zavar ám, hogy az utcán élitek szexuális életeteket. Jó lenne, ha nem csak magatokra gondolnátok. Amúgy is van illemszabály, hogy ezt nem illik, de ezt senkit nem érdekel, senki nem is tud róla, mindenki csak saját magára gondol.
Már csak arra vagytok képesek, hogy az ösztöneiteket kiéljétek, mert az jól esik, de ha a tanár órán szólni mer, hogy vegyétek elő a füzetet, akkor már a tanárt fel kell jelenteni. Szánalmas kéjenc népség.
És még nagyon-nagyon finoman fejeztem ki magam.
Utolsó válaszát támogatom!
Egyszerűen csak irigységről van szó!
Kérdezőnek üzenem: Nem tudnál egy csajt szerezni magadnak ??????!!!!!!!!
Örülj neki, hogy nem megyünk el hozzád d*gni :D
Az utca mindenkié, ha nem tetszik ülj otthon és nézd a vallásos műsorokat!
Utolsó, te nagy arc lehetsz :D
Kérdező te meg még lepontozol itt mindenkit? :) Pontozz csak mi legalább boldogok vagyunk mert van párunk és élünk szexuális életet :)
22:32 tényleg nagy volt :-D
Nekem meg ez a vicc jutott eszembe:
-Apa, b.@sznak a kutyák!
-Hát ne nézz oda kisfiam.
-De apa, nagyon fáááájj!
Örülök, hogy tetszett :D
Ám jó ez a vicc :)) :)) :))
De amúgy kérdező te hol láttál már olyat, hogy valaki az utcán szexel?
Én még nem, bár biztos én vagyok lemaradva... Mondjuk nem tudom te hol laksz, de ha arrafelé nyíltan megy az ilyesmi, nem is akarom megtudni!
Amúgy 22:32 voltam! És jó az a vicc :D
Te jó ég mennyi paraszt... Ha benne lenne az illembe, hogy lépj más cipőjére, akkor rálépnél? Istenem, az illem azért van, hogy egymás életét kellemesebbé tegyük, az illem szabályok úgy alakultak ki, hogy az emberek úgy viselkedjenek másokkal, ahogy ők is elvárnák, hogy mások viselkedjenek velük, nem úgy, hogy a hasukra ütötték és azt mondták, hogy mától mindenki köteles rálépni másra, ha nem akar bunkó lenni.
Irigység? Innen látszik mennyire éretlenek vagytok, akik ezt írták. Irigy vagyok arra aki havi 1,5 milliót keres, és nem arra aki 17 évesen már olyan nagyfiú/lány, hogy már van egy 2 hetes kapcsolata, és reklámozzák facebookon, hogy mennyire szerelmesek, csókolóznak a buszon arra hivatkozva, hogy szerelmesek, és két hét után szakítanak, mert kiderül, hogy marhára nem illenek össze. Szóval, akit zavartok, az irigy, szűz, és még sohasem volt barátnője? Marha okosak vagytok, szakmunkás megvan már?
Képzeljétek el, hogyha 20-an vannak egy buszon, és ketten csókolóznak, akkor nem a 18 ember kötelessége, hogy ne nézzen oda, kinek képzelitek magatokat?
Jöhet a lepontozás, biztos vagyok benne, hogy bármit írok, biztosak lesztek, hogy nektek van igazatok, ti már 14-ek elmúltatok, a markotokban van a 2-es általános iskolai bizonyítvány, senki idősebb nem tudhatja jobban nálatok a dolgokat. Majd fölnőtök egyszer és akkor majd rájöttök, hogy mennyire hülyegyerekek voltatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!