Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok vmit az ágyban, amit a párom igen, hogy mondjam meg, hogy ne tűnjek prűdnek?
olvastam erről, hogy ez a férfiaknak kihívás, mert nagy odafigyelést igényel, hogy jó legyen a nőnek, tehát tuti jól kell teljesíteni, hogy örömet okozzon és ezzel érzi magát a legközelebb a nőhöz, hogy az bizalmába engedte. szóval teljesen hasonlít a leírás szerint arra, mint amikor egy nő szűz.
tekintve hogy az is, ha még nem közösült análisan, történetesen én a mi esetünkben.
szóval én meg nem akarom.
se azt is olvastam amikor egy nő nem-et mond, az olyan lehozó egy férfinek és tapasztaltam is már, hogy minél több nem-et mondok, egy idő múlva csak szájhúzogatást kapok.
a dolgokat az is bonyolítja, ha minden igaz én leszek a felesége, tehát nem futó dologról van szó.
szóval ha nem engedem egész életében marad egy nyitott vágy nála?
vagy adjam oda magam a békesség kedvéért?
nem tudnám ezért megtenni.
Bíró az áldozat feleségének:
- Nem tagadja, hogy ön lőtte le a férjét miközben az meccset nézett?
- Nem.
- És mik voltak a férje utolsó szavai?
- Lőj már! Lőj te béna!
Magadban kell mérlegelned, hogy csak félsz mert ez egy ismeretlen terület, vagy teljesen kizártnak tartod a témáz! Felfoghatód, úgy is, hogy valami különleges alaklomra tartogatod pl. a nászéjszakára vagy amikor olyan hangulatban vagy, de ha neked ez nem menne akkor, beszéld meg a pároddal, hogy te erre képtelen vagy. Nem azért mert tőle viszolyogsz, hanem magától a dologtól!
Megjegyzem, hogy én is szeretném már kipróbálni a barátnőmmel és 1-2 alkalommal próbálkoztunk is, de nem erőltetem, mert ő fontosabb nekem.
22/F
Pl. így:
- Nem akarom... de nem vagyok ám prűd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!