Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg neki, hogy vége, mikor ő szeret?
lassan másfél éve leszünk együtt a barátommal. Voltak hullámvölgyek, de jelenleg jóban vagyunk. Illetve...
Én egyre inkább úgy érzem, hogy nem szeretem már. Különösebb indokom nincs rá, egyszerűen már elmúlt az érzés. Ő viszont még mindig ugyanúgy belém van zúgva, mint az elején, esküvőt tervezget, ha kijárjuk az iskolát, ilyesmik. Én erre inkább nem szólok semmit, mert nem akarom megbántani... Tudom, hogy az lenne a legtisztább, ha minél hamarabb lezárnánk az ügyet (ráadásul kezd egy másik srác is beficcanni a képbe, de nem ő rondított közénk, ez már korábban kialakult), de nem tudom, hogy mondhatnám el neki úgy, hogy a lehető legkevesebb fájdalmat okozzam neki.
Ráadásul azt is észreveszem, hogy tudat alatt egyre bunkóbb vagyok vele, de ő szerintem még azt is megbocsátaná, ha megcsalnám...
Az a legrosszabb, hogy nem tudom megindokolni, hogy miért nem szeretem már...
Isten segítsen, hogy én ne fussak ilyen nőkbe soha... Ez annyira gyerekes, csajok... Nemtudom, talán túlságosan vizuális típus vagyok, de ha beleképzelem magam a srác helyébe... Egy világ dőlne össze bennem...
Indok nélkül kiszeretni valakiből... Számomra ez kb annyit jelent, hogy soha nem is voltál belé szerelmes, csak élvezted, hogy van valakid... Jóból is emgártott a sok, meguntad, lecseréled mint egy konyharuhát.
A szerelem nem tart örökké... Akkor 3 évente váltogatjátok majd a partnereket? :D
Ha nem vagytok képesek hosszútávú kapcsolatra, ne menjetek bele ilyenbe, mert egy másik ember lelkét nyomorítjátok meg...
Kérdésre válaszolván: az egyenes út a legkorrektebb. Félrebeszélések nélkül. Megmondod neki, hogy gőzöd sincs miért, de már nem vagy képes őt szeretni, tisztelni, nem szeretnéd így folytatni mert csak mindkettőtök rosszul jönne ki belőle.
Ne lepődj meg ha a srác lehord mindennek, racionális reakció lesz... Egy értelmetlen, érthetetlen szakítást nem lehet ép ésszel reagálni.
21F
Kedves harmadik!
Nem feltétlenül értek egyet az álláspontoddal, ugyanis az elején még nagyon szép és jó volt minden, és én is olyan szerelmes voltam, hogy a föld fölött jártam 10 centivel - talán még jobban bele voltam zúgva, mint ő belém. De elmúlt, és elhiheted, hogy nem én akartam, hogy így legyen. Az érzelmeknek nem lehet parancsolni, hiába is szeretném...
15:58.
Nem hiszem, hogy a kérdező akarattal szeretett ki a barátjából.
Az érzelmeinket nem mi irányítjuk.
Szerinted benne kéne maradnia egy olyan kapcsolatban, amiben már a szerelemnek szikrája sincs?
Azt mondania a barátjának, hogy "szeretlek", miközben már nem?
Szerintem hatalmas butaság, amit írtál.
Úgy állítod be a dolgot, mintha a kérdező hibás lenne egy olyan dologban, amire egyáltalán nincs ráhatása.
Mondjuk ha jól sípcsonton rúgnálak az iszonyúan fájna, nem? És ha te mindeközben mondogatnád magadnak, hogy "ne fájj", akkor már nem fájna szerinted? Dehogyis nem. Na látod.
Kérdező.
Én is csak azt tudom mondani, hogy ne húzd az időt, mert az egyikőtöknek sem lesz jó hosszútávon.
Elhiszem, hogy nagyon nehéz, hiszen én is voltam már ilyen helyzetben, de túl kell rajta esni és kész.
Utána persze először mindkettőtöknek baromi rossz lesz egy ideig, de később megkönnyebbülésként fogod megélni, a barátod meg találhat maga mellé valakit, aki szerelmes belé.
L/24
Megvolt.
Meglepően könnyen fogadta.
Már lejárt topik, de gondoltam elmondom a véleményem:)
Van egy szeretet mint érzés, és van egy másik ami döntés. Egyszerüen eldöntöd h szereted. Nem eléggé szeretted a barátodat ezek szerint. Sztem sincs olyan,h kiszeretsz a másikból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!