Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért lesz valaki a szerelem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lesz valaki a szerelem miatt öngyilkos?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudom felfogni. Voltam szerelemes és tényleg szar érzés, de sose gondoltam az öngyilkosságra...
2011. dec. 15. 20:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
56%

ezt én sem értettem soha.én halljak meg azért mert ő nem viszonozza a szerelmemet vagy elhagy?

én inkább vele végeznék,nem magammal.

2012. jan. 4. 20:30
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Elképzelhetetlenül szär érzés a viszonzatlan szerelem. Már én is az öngyilkosságon gondolkodom hónapok óta, napról-napra egyre inkább meg akarom tenni. Tényleg szinte leírhatatlan, az érzés, amikor mindened odaadod egy személynek, akit mindennél jobban imádsz, de őt baromira nem érdekli, főleg, ha korkülönbség is van...
2012. jan. 8. 05:43
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek más a fontos. Különböző motivációkkal születünk. Nekem pl. a szerelem az, ami érdekel, mondjuk egy 1000-es skálán 1000 a szerelem, és 2-3 minden más, a hivatásom, a lakásom, életkörülményeim, stb.

Ilyen adottsággal nem nehéz akkora szerelmi fájdalmat begyűjteni, ami megöl - nem is kell hozzá önkezűség, megbetegíti magát a szervezet valami halálos betegséggel (nekem autoimmun betegség alakult ki) az elszenvedett veszteség miatt.

2012. jan. 23. 02:01
 14/14 anonim válasza:

12. Válaszolónak.

Én is ugyanígy vagyok! És nekem is a korkülömbség a bajom! Az az 5 èv külömbség, ami ebben a korban sok!!!!! De nagyon! És most itt a nyáriszünet, és nem talákozunk, pedig tudom, hogy ő is szeret. De mégis rossz

2014. jún. 21. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!