Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, fiúk! Van itt olyan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, fiúk! Van itt olyan, aki hozzám hasonlóan szerencsétlen a párkapcsolati életben? Mit gondoltok miért nem sikerült megtalálni a párotokat?

Figyelt kérdés

Korotokat és nemeteket is írjátok meg, köszönöm!

21/F

2011. dec. 15. 19:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
96%

Mert itt sír mindenki ahelyett, hogy bárki is tenne valamit az ügy érdekében.

18/f

2011. dec. 15. 19:19
 12/21 anonim ***** válasza:
45%
Én teszek az ügy érdekében... Tanulok, hogy legyen jó állásom, meg jó sok pénzem. Akkor majd akad nő is. Mást nem igazán tudok tenni.
2011. dec. 15. 19:24
 13/21 anonim ***** válasza:

11/12-es hozzászóló:

Ha ennyire nagyokos vagy, akkor avass már be minket, hogy hogy csinálod.

Vagy bocsi, csak a szád jár?

2011. dec. 15. 19:27
 14/21 anonim ***** válasza:
19:19-es hozzászólónak írtam
2011. dec. 15. 19:27
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

19:06

"becsület,tisztesség, őszinteség, nem a másik ,,sportból" történő kihasználása"

Az esetek 99%-ában ezt vagy olyan szegények mondják, akik szerint minden gazdag valami nemtelen eszközzel szerezte a pénzét, vagy szimplán balfácánok, akik azt hiszik, hogy egy kis vagányság vagy életrevalóság már agresszivitás és törtetés.

2011. dec. 16. 00:06
 16/21 anonim ***** válasza:

19:15

"rondának látom magam és ezért nem merek kezdeményezni lányoknál, mert úgy érzem nem érdemlem meg őket"

Ha ronda lennél, az nem lenne túl nagy probléma. A "nem érdemlem meg őket" érzés viszont nagyon komoly probléma, mert nagyon súlyos önértékelési zavar. Megérdemel?! Teljesen hamis elméleted van a férfiak és nők viszonyáról, meg önmagadról. Magadat valami alacsonyrendű lénynek tartod. Ebből ki kellene gyógyulnod, ha máshogy nem megy, járj pszichológushoz.

"A külsőm miatt minden negatívum rámegy a belső tulajdonságaimra"

Nem, kérlek. Azért látod magad csúfnak, mert utálod magad.

2011. dec. 16. 00:16
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

19:19

"de a mai világban ez nagyon elavult és a bunkóké a főszerep."

Tévedés. Nézz kicsit szét a gyk-n, már ezer helyen millióan megcáfolták ezt az "a bunkóké lesz minden szép csaj" mítoszt.

2011. dec. 16. 00:17
 18/21 A kérdező kommentje:

ma 00:16

te nagyon jól látod, csak nem pszichológus vagy?

kaptam régebben szorongáscsökkentőt, de nem használt azóta nem járok sehová sem, de sok ember ártott nekem, amiről nem szeretek beszélni

2011. dec. 16. 00:21
 19/21 anonim ***** válasza:

Nem kamu " sikersztori" amit leirok, hanem a saját börömön tapasztalat valóság.

Sok évig éreztem ugyanazt amit te, bár nálam okkal alakult ki a dolog, életem szerelme csak barátot, lakótárst, szexpartnert látott bennem, soha nem titkolta, utána volt egy többéves kapcsolatom, ahol magamat hibáztattam, hgoy nem müködik az ágyban.

Ezekután 5-6 évig nem mertem ismizni, pontosan ugy éreztem magam mint te most .

A véletlen hozott össze egy lánnyal, aki "lehetöséget" látott bennem ( nem vagyok csóró) ,de átlátszóan csinálta, az elején rájöttem, hogy mit akar, de belementem, "nekem ugyse jut más" alapon.

Rondán kihasznált, de szerelmet hazudott, elhittem hogy magamért szerethet valaki és helyrejött az önbizalmam az ágyban is vele.

Hiába volt minden hazugság, teljesen helyreállt a lelkem.

Két év után másfél hónapja elhagyott, talált jobbat,aki nem lát át rajta.

Kb 2 hétig bánkódtam, azóta van rendes normális barátnöm, aki szeret, és én is öt, de biztos vagyok benne, hogy 2 éve szóba se mertem volna vele állni,vagy észre se vettem volna, mert eszembe se jutott, hogy valakinek én is kellek.

35/F

2011. dec. 16. 01:39
 20/21 Lifeishard ***** válasza:

Kedves 12-es Válaszoló!

Ha csak annyit akarsz tenni magadért, hogy pénzt szerezz, majd akkor a nők szeretni fognak, találni fogsz olyat, aki csak a pénzedért szeret.

2011. dec. 16. 14:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!