Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van állanódan boxerben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van állanódan boxerben előttem is a lakótársam pasija?

Figyelt kérdés
Jó testű, jóképű srác, néha flörtöl velem, de a lakótársam pasija. Szerintetek semmi különös nincs abban, hogy állandóan boxerben mutatja magát nekem, vagy akar valamit tőlem?
2011. dec. 14. 22:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Azt sajnos,hogy ezzel imponálni akar-e feléd nem tudhatom,de lehet,hogy csak játszadozik.Meg a flörthöz is szerintem két ember kell,és nem túl szép dolog a barátod lakásában ezt csinálni szerintem.:S

21L

2011. dec. 14. 22:50
 2/13 anonim ***** válasza:
Szerintem jól esik neki, h csorgatod a testén a nyálad, és ha magamból indulok ki, még az is lehet.De szerintem csak Egó erősítés.
2011. dec. 14. 22:50
 3/13 anonim ***** válasza:
48%
ha én mászkálnék a sörhasammal alsógatyában, az azt jelentené hogy megyek a hütőhöz a következő sörért, ha meg Te ott vagy, hát mit tegyek, nem fogok miattad felöltözni bocsi
2011. dec. 14. 22:57
 4/13 anonim ***** válasza:
Biztos akkora ásznak érzi magát,h adoniszi testét okvetlenül látnod kellXDDDDDDDDD
2011. dec. 14. 23:07
 5/13 anonim ***** válasza:
valószínű, hogy csak szereti mutogatni amiért megdolgozott :)
2011. dec. 14. 23:13
 6/13 anonim ***** válasza:

de az is lehet, hogy álmodban rád mászik, befogja a szád és az orrodba nyom egy kloroformos rongyot. utána pedig egy felcsatolhatóval megerőszakol a lakótársnőd...

persze nem biztos, de ki tudja?

2011. dec. 14. 23:16
 7/13 anonim ***** válasza:

Ennyi hlye választ... nem értem mit kell ilyenbe mindenfélét beképzelni. Szerintem csak simán otthon érzi magát és kész.

Legalábbis én magamból indulok ki.

2011. dec. 15. 00:36
 8/13 anonim ***** válasza:

Bré nem lóg néha ki egy kicsit? Amikor beszélgettek megmozdul "Jancsika"?

Gondolom csak figyeled néha. Mert ha a válasz igen, akkor valójában meg fog csinálni, csak várja az alkalmat.

2011. dec. 15. 06:04
 9/13 anonim ***** válasza:
Mert meztelenül szégyenlős.
2011. dec. 15. 08:35
 10/13 A kérdező kommentje:
Szűk boxereket hord, úgyhogy nem lóg ki semmi, de nem lehet nem észrevenni ahogy dudorodik a gatyája. :) Nyilván arra is büszke, de tartogassa a lakótársamnak. Szóval nem baj, ha otthonosan érzi magát, meg nyilván nem várom el, hogy felöltözzön, ha kimegy a fürdőszobába, csak furi, hogy már az egész boxerkollekcióját ismerem...
2011. dec. 15. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!