Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Ti ebben az esetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti ebben az esetben hordanátok?

Figyelt kérdés
A barátomnak akarok venni egy ezüst karkötőt karácsonyra.Az a problémám, hogy van egy nyaklánc, és egy karkötő, ami majdnem mindig rajta van.Ti lecserélnétek, vagy hordanátok ebben az esetben a karkötőt? (Nem akarom fölöslegesen megvenni.:))
2011. dec. 14. 21:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Ha cigány lennék hordanám mind kettőt, ez attól függ melyik jön be jobban...
2011. dec. 14. 21:57
 2/11 anonim ***** válasza:
76%
jajj mert csak a cigányok hordanak karkötőt elég gyerekes a felfogásod első f@sz hordani fogja mindkettőt és rád fogja emlékesztetni csak vigyázz az ilyen ajándékokkal mert könnyen csábításhoz vezethetnek
2011. dec. 14. 22:00
 3/11 Advocatus Diaboli ***** válasza:
Hát szerintem fölösben ne vedd meg, ha már van nekixD
2011. dec. 14. 22:00
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
RASSZISTÁS A MÁSODIK!!!!!!
2011. dec. 14. 22:02
 5/11 anonim ***** válasza:
szerintem hordani fogja mind a kettőt
2011. dec. 14. 22:02
 6/11 anonim ***** válasza:
én nem értem.általában minden kérdés első válaszolója egy idióta
2011. dec. 14. 22:04
 7/11 anonim ***** válasza:
Jó észre vétel.
2011. dec. 14. 22:09
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem veszel neki inkább nemesacél ékszert? Csak azért kérdem, mert írtad ezüstje már van és az különlegesebb is. Jelképes is lehet, mivel nem kopik, nem korrodálódik, akárcsak a ti szerelmetek, örök. :) De ez csak egy ötlet.
2011. dec. 14. 22:10
 9/11 anonim ***** válasza:

Attól függ. Ha csak azért hordja őket, mert tetszenek neki, akkor biztos lecserélné arra, amit Tőled kap, mert az jelenteni fog neki valamit. De ha pl. valamilyen emlék fűzi őt az ékszereihez, akkor nem biztos.

Nekem is van egy ütött-kopott órám (ami folyton rajtam van), és mondta is egyszer a párom, hogy majd vesz nekem egy szép újat, de lebeszéltem róla, mert nekem az az óra családi örökségem, és ezért sokat jelent számomra.

2011. dec. 14. 23:16
 10/11 anonim ***** válasza:

Szerintem igen. A pasimnak volt két gyűrűje, az egyiket egy országos tanulmányi versenyen kapta, mint első díjat, a másikat meg anyukájától. Tőlem kapott 1 éve egy harmadik gyűrűt, mert úgy gondoltam tetszeni fog neki, de sajnos olyan méretű lett, hogy csak a bal kezén tudja hordani, pedig emiatt lecserélte volna az első gyűrűjét. Most hátom gyűrűt hord, de ez nem zavarja, hisz ő tudja, hogy mit jelentenek neki és magasról le*, hogy mások mit gondolnak esetleg róla.

22L

2011. dec. 14. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!