Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti ebben az esetben hordanátok?
Attól függ. Ha csak azért hordja őket, mert tetszenek neki, akkor biztos lecserélné arra, amit Tőled kap, mert az jelenteni fog neki valamit. De ha pl. valamilyen emlék fűzi őt az ékszereihez, akkor nem biztos.
Nekem is van egy ütött-kopott órám (ami folyton rajtam van), és mondta is egyszer a párom, hogy majd vesz nekem egy szép újat, de lebeszéltem róla, mert nekem az az óra családi örökségem, és ezért sokat jelent számomra.
Szerintem igen. A pasimnak volt két gyűrűje, az egyiket egy országos tanulmányi versenyen kapta, mint első díjat, a másikat meg anyukájától. Tőlem kapott 1 éve egy harmadik gyűrűt, mert úgy gondoltam tetszeni fog neki, de sajnos olyan méretű lett, hogy csak a bal kezén tudja hordani, pedig emiatt lecserélte volna az első gyűrűjét. Most hátom gyűrűt hord, de ez nem zavarja, hisz ő tudja, hogy mit jelentenek neki és magasról le*, hogy mások mit gondolnak esetleg róla.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!