Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek ebben az esetben?
Van egy tartós párkapcsolatom már lassan 2,5 éve. Nagyon jól megvagyunk, imádjuk egymást, persze néha veszekszünk is, de ez a véleményem szerint rendben van, hiszen nagyon fiatalok, tinédzserek vagyunk még, még nem tudjuk kordában tartani az érzelmeinket, persze már egyre jobb úton járunk, hogy ez sikerüljön és ennek nagyon örülök. :)
Van egy másik fiú, aki történetesen az én szerelmemnek volt a legjobb barátja - azóta kicsit megromlott a viszony, de még mindig szoktak beszélgetni. Nem azt mondom, hogy ez a másik srác tetszik, de elég nagy hatással volt az érzelmeimre, amikor közvetlenül és közvetetten is tudtomra adta, hogy tetszem neki, ill. szívesen járna velem, ha a barátom nem lenne. Ez a fiú elég visszahúzódó, nem igazán volt még tartós kapcsolata, igazából nem túl kifinomult még a beszéde sem.. Na mindegy, nagyon jól estek ezek a szavak tőle. Természetesen ő se borítaná fel a párommal a kapcsolatunkat semmi szín alatt. Ez oké, csak az bánt, hogy nem közeledik felém barátilag, pedig én igényelném a társaságát, jó lenne olykor-olykor beszélgetni vele. Nem tudom, hogy éreztethetném vele, hogy milyen jó lenne, ha néha dumálgatnánk, esetleg csinálnánk valamit közösen. Véleményem szerint nem akar ő se ennél többet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!