Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben mit tegyek?
Szerelmes vagyok egy prostituált 19 éves lányba.... a foglalkozásától eltekintve, nagyon szép, helyes, intelligens lány... nem is a 8 ezres kategória...:) na de a viccet félretéve, nagyon erős szerelmet érzek iránta... ti mit tennétek?
24f
Keresnék egy normális lányt.
Most komolyan, szerinted a prosti majd otthagyja a "hivatását" egy kuncsaftért? Ilyen max. dilis amerikai filmekben van. De talán még azokban se.
Azt hiszed nem kap naponta 20 szerelmi vallomást? Esélyed max. akkor lenne, ha Ferrari áll a házatok előtt.
Én is ismertem egy csajt,aki csak suli mellet csinálta,kellet az albérletre a lé,2-3 állandó pasival,az egyik én voltam.
Nagyon kedves és ügyes volt,vagy profin játszott,vagy tényleg élvezte ő is,de azért szerelemről nem szabad ábrándozni....
ha szereted, akkor nem kéne hogy érdekeljen a foglalkozása, ha tényleg szereted.
és hogy mit tegyél: ugyanazt mint bármelyik másik lánnyal: mondd meg neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!