Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy telik egy napod vagy estéd a pároddal?
Figyelt kérdés
Mert nekem nincs bnőm és jó ilyeneket olvasni..
kort és nemet is..23f
2011. dec. 14. 15:09
1/13 anonim válasza:
Megmosom a kezem, megnézek egy filmet/vagy elolvasok egy újságot Marok Marcsával, aztán megint megmosom a kezem.
2/13 anonim válasza:
Főzök, eszünk, tanulunk. Ő 8-9 között elalszik, én 11-kor.
3/13 anonim válasza:
Bocsánat, hogy offolok:
Nincs barátnőd és azt írod, hogy jó ilyeneket olvasni. Nem vagy te maoista kicsit?
Nem kekeckedni akarok, csak ez olyan fura és kicsit önkínzásnak tűnik. De ha ez téged felvidít, akkor vedd úgy, hogy nem írtam.
4/13 A kérdező kommentje:
lehet h így hangzik..de nem tudom miért de engem érdekel hogy kinek milyen az élete stb...sokaknak jobb mint az enyém..na meg érdekel hogy mit h szoktak csinálni
2011. dec. 14. 15:38
5/13 anonim válasza:
Tényleg nem bántásként írtam, meg engem is érdekel, hogy másoknak milyen az élete, meg minden barátnőmet meghallgatom, de nekem ez olyan önkínzás jellegű dolog.
6/13 A kérdező kommentje:
Semmi baj,tényleg így hangzik picit..de hát ha érdekes..
2011. dec. 14. 15:51
7/13 anonim válasza:
Igazad van, úgy kell felfogni, hogy ötleteket gyűjtesz! :)
8/13 A kérdező kommentje:
Na ugye..én csak megfigyelek:)
2011. dec. 14. 16:00
10/13 anonim válasza:
Változó. Elmegyünk boltba, főzünk, vagy az főz, akinek nincs más dolga (pl. tanulás). Ebéd, pihi, szex, nézünk valami filmet, Barátokkal találkozunk vagy játszunk, de olyan is van, hogy mindkettő vagy egyik sem. Sétálnunk, ha épp olyan kedvünk van. És alszunk. :)
23/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!