Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretném, ha a barátnőm megcsináltatná a melleit, tudok tenni valamit?
Kicsi melle van, de nekem nagyon tetszik, sőt így tetszik. A műmellek meg rondák, gondolom, a fogásuk is teljesen mű érzés...
Hiába mondom neki, hogy nekem így tetszik, miért nem ezzel foglalkozik? Azt mondja, hogy ő így rosszul érzi magát, a nagyobb mell növelné az önbizalmát. De miért nem az adja az önbizalmát, hogy nekem tetszik? Kitől akar önbizalmat kapni, kinek akar tetszeni, ha kérésem ellenére megcsináltatja?
Ha ennyire el van határozva, tényleg nem sok mindent tehetsz.
Tényleg nem jó érzés, ha valaki nem szeret valamit magán, minden áron elakarja érni azt, ami számára a szép. Ha azt gondolja, hogy nagyobb mellekkel szebb lehet, megakarja csináltatni, ha azt, hogy vékonyabban szebb, akkor le akar fogyni.
Én pl fogyni szeretnék, miután felszedtem 10 kilót a barátom mondja hogy így jobban tetszem neki de hát szerintem úgy sokkal szebb voltam és jobb volt a tükörbe nézni
Én azt gondoltam, hogy csak azért mondja, mert szeret és csak simán nem akarja, hogy változtassak magamon, vagy koplaljak, nem azért, mert tényleg így tetszem neki jobban. Lehet a barátnőd is így érzi. Nem arról van szó, hogy hazugnak tart, csak nehéz elhinni, hogy ami nekem csúnya, az neki szép :)
Egyébként a melleimmel is voltak gondjaim, de a fogamzásgátlótól nagyobbak lettek ha nem szed megnézhetné, hogy az nem növeli e :D (bár sokan félnek a hormonoktól)
Szóval ebben csak az a rossz, hogy a barátomnak így tetszem, de belenézek a tükörbe és dagadt vagyok, kicsi a mellem, ferdén állnak a fogaim, ilyen olyan a hajam, stb és az ember (legalábbis a nő szerintem) hajlamos azt gondolni, ha olyanná teszem magam ami szerintem szebb, ha ezeket kiküszöbölöm, akkor a másiknak is jobban fogok tetszeni, még ha nem is azt mondja
19/L
"de miért érdekli, hogy másnak tetszik-e, ha nekem kevésbé fog"
Hidd el kérdező, ha egy nő ilyen műtétre akarja rászánni magát, akkor azt csakis ÖNMAGA miatt teszi, nem idegen férfiak miatt. Egyébként ezt a férfiak soha nem fogják megérteni. A mell másodlagos nemi jelleg, tkp egy nő attól (is) nő, hogy van melle. Ez kb olyan, mintha neked csak 10 centis lenne a farkad. Ne mondd, hogy nem zavarna, bár még az is más, mert nem látja mindenki. A nők melle viszont szem előtt van.
Nekem is kis mellem van, de mielőtt elkezdtem sportolni sokkal nagyobb volt. Leírhatatlanul sz@r érzés, hogy a fehérnemű üzletben sokszor a legkisebb méret is nagy rám, hogy nem tudok megvenni egy rohadt pánt nélküli melltartót, mert gyakorlatilag nincs ami megtartsa, vagy amikor bemegyek az edzőterembe sportmelltartóban, olyan lapos vagyok mint egy tíz éves. És nagy ívben letojom, hogy a barátomnak tetszik, ha lenne rá módom, azonnal megcsináltatnám, mert sok kellemetlenségtől (amiket ÉN élek át nap mint nap, nem pedig a barátom) megszabadulnék ezáltal. Igaz, én nem szeretnék nagyot, csupán normál méretűt, (B, esetleg C kosár) hogy egyáltalán legyen valami.
Mindenesetre ez a barátnőd döntése, az ő teste, és ha így szarul rézi magát a bőrében, akkor nem fogsz belehalni, ha nagyobb lesz a melle. Mint ahogy abba sem halnál bele, ha a terhesség alatt teszem azt felszedne 10 kilót.
Helló!
Barátnõd természetes úton is növelheti a melleit gyakorlatokkal, vagy drogériákban kapható szerekkel.
Ezek lényegesen olcsóbbak, mint a plasztikai beavatkozás, és kisebb a valószínũsége, hogy károsodjon a domborzat.
A mũtét több 100.000 Ft-ba kerülhet és nem egészséges.
Egy dokumentum filmben volt egy angol csaj, aki plasztikáztatta a melleit, és olyan csúnya, sebes lett neki, hogy majdnem lekellett a melleit amputálni.
Szóval más megoldás is van a mũtéten kívül.
27/F
"Leírhatatlanul sz@r érzés"
Hát nekem meg az a leírhatatlanul sz@r érzés, hogy a média többet számít, mint az én szavam. A farkamat meg nem érdekelne, ha csak 10 centis lenne. Ha a barátnőmnek jó, nekem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!