Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem szeretném, ha a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeretném, ha a barátnőm megcsináltatná a melleit, tudok tenni valamit?

Figyelt kérdés

Kicsi melle van, de nekem nagyon tetszik, sőt így tetszik. A műmellek meg rondák, gondolom, a fogásuk is teljesen mű érzés...

Hiába mondom neki, hogy nekem így tetszik, miért nem ezzel foglalkozik? Azt mondja, hogy ő így rosszul érzi magát, a nagyobb mell növelné az önbizalmát. De miért nem az adja az önbizalmát, hogy nekem tetszik? Kitől akar önbizalmat kapni, kinek akar tetszeni, ha kérésem ellenére megcsináltatja?

2011. dec. 14. 08:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
60%
Te elvárod tőle, hogy megértsen és az legyen amit te akarsz ő is ezt várja el. Az ő teste, és ha nem érzi jól magát benne miért fáj az neked, ha megcsináltatja és jól érzi magát a bőrében? A nők alapból mindenkinek tetszeni akarnak. Inkább ha ezt akarja hagyd neki, és menj vele és akkor olyan implantot válasszatok ami még neked is tetszik. Amit szépen megcsinálnak és nem túl nagyot rakatnak be az lehet még természetes hatású csak okosan kell választani :)Ne várd el mindig, hogy ő igazodjon hozzád. Én se vagyok mű mell párti de van ami szép abból is ha nem viszik túlzásba :) 21/F
2011. dec. 14. 08:33
 2/18 A kérdező kommentje:

Nem várom, hogy mindig ő igazodjon hozzám, nagyon sok mindent ráhagyok. De ez szerintem kicsit más tészta. Az ő teste, de miért érdekli, hogy másnak tetszik-e, ha nekem kevésbé fog?

(különben a kis mell sok más férfinak is tetszik. Ebben az egészben az van benne, hogy szerintem a kis mell eleve csak ciki lehet, na szerintem a műmell az az igazán ciki.)

2011. dec. 14. 08:37
 3/18 anonim ***** válasza:
61%

Amíg saját magát nem tudja elfogadni,addig sosem lesz boldog szerintem...Az élet más területein is stresszes lesz,állandó frusztrációja lesz.

Ez nem féltékenységi kérdés,hogy ő más férfiaknak akar tetszeni.Saját magát nem képes elfogadni így,mert csúnyának érzi magát.

Plusz te sem mondogathatod neki 0-24ig-ig,hogy gyönyörű a melle...Ez az ő teste,neki kell eldöntenie :/

Kb. minden második nő szerintem megműttetné a mellét,ha lenne rá pénze.Én pl azért nem műttetném meg,mert még nem láttam olyan fotót,amire azt mondanám,hogy "na ilyet akarok".Pedig már többezret megnéztem.

2011. dec. 14. 08:38
 4/18 anonim ***** válasza:

ilyenkor egy nagyon alja helyzet áll elő, aminek könnyen lehet szakítás a vége. mert ha már feljött ez az ellentét, ha megcsináltatja, az neked kellemetlen, de ha nem csináltatja meg, az meg neki.

neked van igazad, nekem sem tetszene a dolog, de valószínűleg neked kell engedned, mert sajnos olyan mértékben beleégett a nőkbe ez a nagy mell mánia, hogy sokkal rosszabbul érezné magát, ha nem csináltatná meg, mint te, ha megcsináltatná.

2011. dec. 14. 08:41
 5/18 anonim ***** válasza:
Próbálhatsz még vele beszélni, finoman. Szeretgesd a melleit, mond többször, hogy mennyire dögös/szexi, és ne konkrétan az ellen tiltakozz, hogy megműttesse. Mond úgy általánosságban, hogy szerinted a kicsi mell sokkal szebb, mint a nagy, ne nézegess nagy mellű csajokról képeket, vagy őket az utcán. Ez se biztos, hogy segít, mert ahogy az első is írta, a nők önmaguknak akarnak főleg megfelelni, akármit mond a környezetük és a párjuk. Tényleg max annyit tehetsz, hogy ott vagy vele, és segítesz neki az okos döntésben.
2011. dec. 14. 08:41
 6/18 A kérdező kommentje:

De miért érzi csúnyának bárki magát, ha a párja gyönyörűnek látja, és úgy látja gyönyörűnek, amilyen?

Értitek hogy nem uralkodni akarok rajta, hanem az bánt hogy nem érti meg, hogy szép, nem nekem hisz hanem a reklámok világának, ami néha ilyen, néha meg olyan? Akkor minek dicsértem annyit, ha nem hiszi?

És mi lesz, ha 25 év múlva a kis mell lesz divat? Akkor kiveteti? Erről van itt szó...

2011. dec. 14. 08:43
 7/18 A kérdező kommentje:

Nem önmagának akar megfelelni... Pont ez az.

Hanem látja a tv-ben, hogy ma a nagy mell a jó, ennek hisz. Tehát a trendeknek akar megfelelni inkább.

2011. dec. 14. 08:44
 8/18 A kérdező kommentje:
Meg hiába csináltatja meg, sosem fog úgy kinézni, mint egy természetes nagy mell.
2011. dec. 14. 08:45
 9/18 anonim ***** válasza:
80%

Úgy értettem, hogy önmagának, hogy kialakított magában egy képet A nőről (amihez biztos, hogy hozzájárult a média és sok más), és ő ennek akar megfelelni, amire kis mellel nem képes. Hogy miért nem hisz neked? Mert erről szólnak a komplexusok. Hogy te gondolsz valamit, és bármit mond más, te meg vagy rögződve, hogy akkor is neked van igazad.

"Olyat azonban nem lehet szeretni, aki ennyire gyűlöli önmagát, és aki benned is gyűlöli, hogy te szereted benne azt, amit ő úgy gyűlöl. Nekem ez túlságosan is bonyolult, én ebben a táncban csak orra bukni tudok."

2011. dec. 14. 09:13
 10/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm ezt az idézetet, legalább érzem, hogy van valami a véleményemben :)
2011. dec. 14. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!