Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretném, ha a barátnőm megcsináltatná a melleit, tudok tenni valamit?
Kicsi melle van, de nekem nagyon tetszik, sőt így tetszik. A műmellek meg rondák, gondolom, a fogásuk is teljesen mű érzés...
Hiába mondom neki, hogy nekem így tetszik, miért nem ezzel foglalkozik? Azt mondja, hogy ő így rosszul érzi magát, a nagyobb mell növelné az önbizalmát. De miért nem az adja az önbizalmát, hogy nekem tetszik? Kitől akar önbizalmat kapni, kinek akar tetszeni, ha kérésem ellenére megcsináltatja?
Nem várom, hogy mindig ő igazodjon hozzám, nagyon sok mindent ráhagyok. De ez szerintem kicsit más tészta. Az ő teste, de miért érdekli, hogy másnak tetszik-e, ha nekem kevésbé fog?
(különben a kis mell sok más férfinak is tetszik. Ebben az egészben az van benne, hogy szerintem a kis mell eleve csak ciki lehet, na szerintem a műmell az az igazán ciki.)
Amíg saját magát nem tudja elfogadni,addig sosem lesz boldog szerintem...Az élet más területein is stresszes lesz,állandó frusztrációja lesz.
Ez nem féltékenységi kérdés,hogy ő más férfiaknak akar tetszeni.Saját magát nem képes elfogadni így,mert csúnyának érzi magát.
Plusz te sem mondogathatod neki 0-24ig-ig,hogy gyönyörű a melle...Ez az ő teste,neki kell eldöntenie :/
Kb. minden második nő szerintem megműttetné a mellét,ha lenne rá pénze.Én pl azért nem műttetném meg,mert még nem láttam olyan fotót,amire azt mondanám,hogy "na ilyet akarok".Pedig már többezret megnéztem.
ilyenkor egy nagyon alja helyzet áll elő, aminek könnyen lehet szakítás a vége. mert ha már feljött ez az ellentét, ha megcsináltatja, az neked kellemetlen, de ha nem csináltatja meg, az meg neki.
neked van igazad, nekem sem tetszene a dolog, de valószínűleg neked kell engedned, mert sajnos olyan mértékben beleégett a nőkbe ez a nagy mell mánia, hogy sokkal rosszabbul érezné magát, ha nem csináltatná meg, mint te, ha megcsináltatná.
De miért érzi csúnyának bárki magát, ha a párja gyönyörűnek látja, és úgy látja gyönyörűnek, amilyen?
Értitek hogy nem uralkodni akarok rajta, hanem az bánt hogy nem érti meg, hogy szép, nem nekem hisz hanem a reklámok világának, ami néha ilyen, néha meg olyan? Akkor minek dicsértem annyit, ha nem hiszi?
És mi lesz, ha 25 év múlva a kis mell lesz divat? Akkor kiveteti? Erről van itt szó...
Nem önmagának akar megfelelni... Pont ez az.
Hanem látja a tv-ben, hogy ma a nagy mell a jó, ennek hisz. Tehát a trendeknek akar megfelelni inkább.
Úgy értettem, hogy önmagának, hogy kialakított magában egy képet A nőről (amihez biztos, hogy hozzájárult a média és sok más), és ő ennek akar megfelelni, amire kis mellel nem képes. Hogy miért nem hisz neked? Mert erről szólnak a komplexusok. Hogy te gondolsz valamit, és bármit mond más, te meg vagy rögződve, hogy akkor is neked van igazad.
"Olyat azonban nem lehet szeretni, aki ennyire gyűlöli önmagát, és aki benned is gyűlöli, hogy te szereted benne azt, amit ő úgy gyűlöl. Nekem ez túlságosan is bonyolult, én ebben a táncban csak orra bukni tudok."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!