Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ti összejönnétek egy csajjal, ha plusz 20 kiló lenne rajta?
13-as hozzászólónak annyit hogy fél óra alatt bomlik le a glikogén az izmokból/másból ÉS CSAK AZUTÁN KEZD A ZSÍR BOMLANI. Szal félórát sportolsz utána kezd használni az edzés csak :)
Egyébként lefogyni könnyebb mint megtanulni csajozni, szal irigyellek:D
F18
"13-as hozzászólónak annyit hogy fél óra alatt bomlik le a glikogén az izmokból/másból ÉS CSAK AZUTÁN KEZD A ZSÍR BOMLANI. Szal félórát sportolsz utána kezd használni az edzés csak :)"
Ezzel így nem értek egyet. Egyrészt a zsírsavbontás nem sokkal a glikogénbontás után egyből elindul, de nem éri el a maximumát, tehát már minimális mozgás is segít, abban igazad van, hogy tényleg akkor éri el a maximumot, amikor a glikogénraktárak elkezdenek kifogyni, az viszont hogy ez mikor következik be szintén egyénfüggő. Nem jelentheted egyértelműen ki, hogy fél óra után következik be. Képzeld csak el, a következő szituációt, a kérdező 86 kiló, és 173 cm, cipel magán kb. 25-30 kiló felesleges zsírt, én 55 kiló vagyok 170 cm alig van rajtam zsír. Amikor én futok az izmaim minimális extra súlyt, mozgatnak meg, kevésbé kell erőlködniük, ráadásul edzettebbek, jobban hasznosítják a tápanyagokat, magyarul kevesebb energiát használnak, mint a kérdező izmai, amik plusz 25 kilót cipelnek, az extra súly megmozgatása extra energiát igényel, hamarabb kifogynak a raktárak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!