Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Pasik! Ti összejönnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Ti összejönnétek egy csajjal, ha plusz 20 kiló lenne rajta?

Figyelt kérdés
Csak mert úgy érzem, hogy így esélytelen, hogy bárki összejöjjön velem, és az a baj, hogy ettől nem erőt kapok, hogy, na b@szki, fogyjál le, mert akkora vagy, mint egy kib@szott tehén, hanem elkeseredésemben még többet zabálok, mert magával ránt a soha nem fogok kelleni senkinek sem érzés :(

2011. dec. 13. 23:25
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

13-as hozzászólónak annyit hogy fél óra alatt bomlik le a glikogén az izmokból/másból ÉS CSAK AZUTÁN KEZD A ZSÍR BOMLANI. Szal félórát sportolsz utána kezd használni az edzés csak :)

Egyébként lefogyni könnyebb mint megtanulni csajozni, szal irigyellek:D

F18

2011. dec. 14. 18:06
 22/23 anonim ***** válasza:

"13-as hozzászólónak annyit hogy fél óra alatt bomlik le a glikogén az izmokból/másból ÉS CSAK AZUTÁN KEZD A ZSÍR BOMLANI. Szal félórát sportolsz utána kezd használni az edzés csak :)"

Ezzel így nem értek egyet. Egyrészt a zsírsavbontás nem sokkal a glikogénbontás után egyből elindul, de nem éri el a maximumát, tehát már minimális mozgás is segít, abban igazad van, hogy tényleg akkor éri el a maximumot, amikor a glikogénraktárak elkezdenek kifogyni, az viszont hogy ez mikor következik be szintén egyénfüggő. Nem jelentheted egyértelműen ki, hogy fél óra után következik be. Képzeld csak el, a következő szituációt, a kérdező 86 kiló, és 173 cm, cipel magán kb. 25-30 kiló felesleges zsírt, én 55 kiló vagyok 170 cm alig van rajtam zsír. Amikor én futok az izmaim minimális extra súlyt, mozgatnak meg, kevésbé kell erőlködniük, ráadásul edzettebbek, jobban hasznosítják a tápanyagokat, magyarul kevesebb energiát használnak, mint a kérdező izmai, amik plusz 25 kilót cipelnek, az extra súly megmozgatása extra energiát igényel, hamarabb kifogynak a raktárak.

2011. dec. 14. 20:02
 23/23 anonim ***** válasza:
jah mondjuk tényleg, de 20perc akkor sem éri meg:D Mondjuk nekem pont zsír kéne:D még vagy 5-6kiloval avgyok lemaradva a totális átlag testsúly/magasságtól.(BMI index)
2011. dec. 14. 22:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!