Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ti összejönnétek egy csajjal, ha plusz 20 kiló lenne rajta?
Figyelt kérdés
Csak mert úgy érzem, hogy így esélytelen, hogy bárki összejöjjön velem, és az a baj, hogy ettől nem erőt kapok, hogy, na b@szki, fogyjál le, mert akkora vagy, mint egy kib@szott tehén, hanem elkeseredésemben még többet zabálok, mert magával ránt a soha nem fogok kelleni senkinek sem érzés :(2011. dec. 13. 23:25
11/23 anonim válasza:
Ezt is sokféleképpen lehet értelmezni. Ha pl. 95 kiló vagy és úgy soknak érzed a 20 kiló pluszt, az rendben van. De ha mondjuk 70 vagy, akkor nem sok a 20...
12/23 A kérdező kommentje:
173 cm és 86.5 kg vagyok.
2011. dec. 14. 00:25
13/23 anonim válasza:
Őszinte leszek, nekem ez a legfőbb kizáró ok a nőkben. Ha kövér vagy nálam esélyed sincsen. Nincsenek a külsőre túl nagy elvárásaim, de a kövérség az gyakorlatilag egyenlő az igénytelenséggel. Ráadásul a fogyáshoz Semmi nem kell akaraterőn kívül. Mibe kerül elmenni naponta kocogni egy fél órát? Semmibe.
15/23 anonim válasza:
Soha. Egyébként nem tudlak sajnálni, szinte az összes kövér ember a könnyebb utat választja és még többet tömi a fejét ahelyett, hogy rendszeresen sportolna és normálisan étkezne. Az ilyen emberek teszik gazdaggá a sok 'csoda fogyasztószert' árulókat, mert elhiszik, hogy szinte 0 befektetett energiával is lehet vékony az ember. Persze ugyanolyan kövérek maradnak és még egy csomó pénzt is kidobtak.
16/23 anonim válasza:
mozogjál az tényleg nem kerül semmibe, fél óra kocogás, egy óra bicajolás stb...
kép nélkül elég nehéz eldönteni, hogy áll rajtad, hol van rajtad felesleg, mert vannak olyan lányok akiken egy kis felesleg még elmegy (normális mértékben)
17/23 anonim válasza:
ha valaki szerelmes,nem a kilókat nézi.
18/23 anonim válasza:
De egy tehénbe ki lesz szerelmes?
19/23 anonim válasza:
Nem egy tehénbe lesz szerelmes valaki, hanem a személyébe. Ha mondjuk művelt, aranyos, kedves. Nekem is van olyan évfolyamtársam, aki eleinte nem tetszett. Kövérnek tűnt és a szemüvege miatt olyan furi hatást keltett. Ráadásul még strébernek is tartottam picit. Mostanra meg 1 év után átértékeltem. Sztem jó nő. Bár nem sokat változott külsőre, de én már másmilyennek látom. Igaz, hogy elkezdett tollászkodni, meg festi a haját, ami nem érdekel. De többet ér az, ha valaki jófej és fel tudok rá nézni.
20/23 anonim válasza:
"Nem egy tehénbe lesz szerelmes valaki, hanem a személyébe."
Már bocs, de ha valaki ugyanolyan magas mint én, és nő létére majdnem harminc kilóval nehezebb nálam, annál rohadtul nem érdekel, hogy milyen a személyisége. Barátnak jó, de soha nem fogok úgy ránézni, mint egy nőre, gyakorlatilag aszexuális entitásként létezik számomra, egészen addig, amíg le nem fogy, ami egyébként csak akaraterő kérdése. Ráadásul ha már fiatalon kövér, akkor mi lesz később? 150 kilós bálna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!