Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a barátom, megbocsássak neki?
Elég viharos volt a köztünk levő barátság/viszony, mire úgy döntöttünk, hogy járunk. Mindketten őszintén szerelmesek voltunk. Ezután én hosszabb időre (fél évre) külföldre kényszerültem menni, erről ő tudott, amikor úgy döntött, hogy legyünk egy pár. Ez alatt az időszak alatt egy fesztiválon összeszedett egy külföldi lányt, felment a hotelszobájába, utána még hetekig bensőséges levelezést folytattak. Én olvastam ezeket a leveleket, így szereztem tudomádt s történetről. Előtte is gyanakodtam, rákérdeztem, de letagadta.
Most meggyőződése, hogy én velem akarja leélni az életét, többet nem lesz ilyen, blabla. Tudom, hogy komolyan gondolja, de nem tudom, hogy én magam át tudok -e lépni ezen. Tudtok valamit tanácsolni?
Igen, együtt voltunk, különben persze nem nyilvánulna megcsalásnak az eset.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Én biztos nem bocsátanék meg neki, de fájna, és visszasírnám ... Ha csak megcsalt volna, azt még elhiszem, hogy szívből megbánta, de mivel utána is folytatta a levelekkel, így nem hiszem...
Ha magától bevallotta volna, esetleg nem tagadta volna le, akkor még meggondolnám.
Az meg, hogy soha többet nem lesz ilyen, az miben garantált? Valószínű, hogy nem követné el még egyszer azt a hibát, hogy "nyomokat hagy". Szerintem még biztos fiatal vagy, lesz még olyan barátod, akinek tényleg mindene te leszel, és nem csalna meg soha... Aki fél, hogy elveszíthet, blabla :)
Érdekes, ha egy pasi ír itt arról h a barátnője megcsalat és most mit tegyen, akkor rögtön megindul a nyilvános megkövezés, a "dobd ki a szukát!" a legfinomabbak közé sorolható a megnyilvánulások közül; bezzeg fordított esetben teljesen más, itt mindenki mondja h 2. esély is van, meg h jaj, drukkolunk nektek, még akkor is ha nem egyszeri dugásról volt szó hanem mint láthattuk, egy hosszabb viszonyról.
-.-"
legyünk akkor igazságosak emberek. dobd ki a szemétládát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!