Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Ti milyen tulajdonságú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti milyen tulajdonságú férfival tudnátok leélni az életeteket? És ti milyen tulajdonságúak vagytok?

Figyelt kérdés
2011. dec. 13. 08:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

en a vagyok a tegnapi 15.41-es

en szemely szerint 31 eves vagyok, egy olyan ferfi erdekelne aki mondhatni vonzo legyen, nem fontos, hogy szep legyen, de legyen meg feleje tolem a szikra (persze legyen kolcsonos) Legyen rendes, oszinte mind amellett hatarozott tudja, hogy mit akarjon tolem, a kapcsolatunktol.Legyenek valos almai ne riadjon vissza a felelossegtol, es nem utolso sorban legyen kitarto es huseges.

es szeressen dolgozni ne legyen lusta es rendettlen

nem tudom, hogy ez nagyon sok amit elvarok

en aranylag szepecske nonek vagyok megitelve, komoly kapcsolatra vagyom csak eppen nincs szerencsem hozza, eljarok dolgozni tisztesseges munkaval szerzem a kenyerem. Szeretem a rendet a tisztasagot. elvegzem rendszerint a hazimunkat es fozok is finomakat. Mind ezek mellett szeretek oltozkodni is eljarok uszni meg szaunazni es kozmetikba, szoval adok magamra. csak eppen nem jarok olyan helyekre ahol jol lehetne ismerkedni nem elek cicababa stilusu elet!!!!!!!!!

2011. dec. 14. 12:12
 12/16 A kérdező kommentje:

utolsó, köszönöm h megosztottad h te milyen vagy és milyen pasira vágysz.

egyébként a kép szerintem is igaz, csak kíváncsilettem a láttán a ti véleményetekre is :)

2011. dec. 14. 14:40
 13/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ezek nagyon normális elvárások...bárcsak több ilyen lány lenne, mint te.
2011. dec. 16. 09:50
 14/16 anonim ***** válasza:

07:54 Ez a kep nem igaz. En aranyos lany vagyok, a baratom csendes, rendes es kedves. Na ehez mit szolsz...altalanosito!!!

Udv. Ferikamolin

2011. dec. 16. 09:52
 15/16 anonim ***** válasza:
LoL, a kedves fiú egyedül maradt! nem, én nem érzem ennyire gáznak a helyzetet.
2011. dec. 16. 09:58
 16/16 A kérdező kommentje:
Igen, általánosítottam. Szóval tudom hogy vannak jópáran kivételek, de a többség mégiscsak "furán" viselkedik etéren.
2011. dec. 26. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!