Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen volt párkapcsolatotok először? általában hány évesen szokás ezt elkezdeni? Mennyi a normál korkulombseg? Mennyi a szinte mar beteges? Elore is koszi! :-)
Talán 21 lehettem.
Nehéz megmondani, hogy hány évesen szokás elkezdeni, mert aki 10-en évesen kezdi, az büszkén hirdeti, aki meg csak 25 után, az vagy eltitkolja vagy mondjuk 17 évet fog hazudni.
Korkülönbség: 21 évesen 3.5 évvel idősebb barátnőm volt, aztán lett egy 2 évvel fiatalabb. Most pedig ismét egy idősebb (+8) barátnőm van.
16 év alatt vagy 30 felett kezdeni nem egészséges.
jaj, mi van itt :D hát én is 14 évesen még barbiztam titokban :)))
a normál korkülönbség (bárki bármit mond) min. 5 év. A pasik később érnek és ezért van.. Úgyhogy nem undorító 16 évesnek 22 éves pasit keresni.
De majd ha felnőttök, jobban értitek :))
L/28
"A pasik később érnek és ezért van."
Hát ahogy a mai tizenéves lányok intellektuális szintjét elnézem, ez a kijelentés baromság. Biológiai szempontból viszont jogos, de nincs öt év különbség, max 2-3.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!