Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még aki csak akkor kezd párkapcsolatba, ha érzi h neki az a bizonyos illető tényleg kell?
Olvastam itt egy kérdést: "Ti mikor mondtátok el a barátnőtöknek, hogy szeretitek? Hány hónap után?"
Hogyhogy hány hónap után? X hónapig jártak, aztán eközben szerettek egymásba? Jó ötlet "vagy működik vagy nem" alapon azonnal összejönni?
Még valami :D
Nyilván az az igazi párkapcsolat, ahol már a felek szeretik és ténylegesen ismerik egymást, kötődnek egymáshoz és szerelmesek. De erre a szintre eljutni azért nem kis idő, és előbb is ki "kell" azért nyilvánítani a környezeted felé, hogy te bizony már foglalt vagy, mert hát ha egy ember felé elkötelezed magad, akárcsak olyan szinten is, hogy ŐT akarod most megismerni, vele vagy mint nő/férfi, akkor mégsem vagy már teljesen egyedülálló, érted...Legalábbis én az első pillanattól kezdve komolyan vettem a kapcsolatunkat, mert tudtam, hogy nem csak a saját érzelmeimért vagyok felelős.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!