Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22/l és majdnem 19/F nagy korkülönbség ebben a korszakban?
Én ilyesmi helyzetben vagyok, és engem nem zavar. Bár köztünk csak két év a különbség a javára,
20/F és 22/L
"zavaró tud lenni"
LOL
igazi értelmiség lehetsz :D
Ha zavar, akkor hagyd el. Egyébként meg kit érdekel más véleménye, ha két ember szereti egymást.
29/F
nem olyan sok az a 3 év. szerintem ne más véleményére adj. ha mindig másokra hallgatnál akkor sose lennél boldog---
22/L
pont a lány az idősebb... A sztereotípia azt mondatja velem, hogy a pasi éretlen még a lányhoz, de persze ez nem feltétlenül igaz.
De ha jól megvagytok, akkor ne érdekeljen
23F
Tudom, hogy nem kellene az emberek véleményével foglalkoznom, de szerintem ha a környezetem nem fogadja el a kapcsolatomat, akkor az szépen lassan méreg tud lennni...csak ilyen szempontból "érdekel" mások véleménye/hozzáállása...nagyon oda vagyok a srácért és szerintem ő is értem...meglátjuk :) ő idősebbnek néz ki a koránál és a felfogása sem gyerekes, jó lesz :)
Köszönöm a kommenteket...mindjárt átjön, pillangók vannak a gyomromban.... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!