Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok, mennyi korkülön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, mennyi korkülönbség az, ami még elfogadható?

Figyelt kérdés
Neten megismerkedtem egy 38 éves nővel (én 21 vagyok), és bár majdnem 2x annyi idős, mint én, elég fiatalnak néz ki. És ő is úgy van vele, hogy szívesen ismerkedne velem. Még szerencsére nem volt házas és még gyereke sincs, tehát ezzel nem lenne probléma. De ti járnátok olyannal aki ennyivel idősebb nálatok? ÉN hajlok rá, hogy igen, mert érdekelne, milyen lehet egy érett nővel. Mi a véleményetek? Kort és nemet is írjatok, ha lehet. :)
2011. dec. 4. 10:59
 1/6 anonim ***** válasza:
hosszú távon nem fog működni, láttam már rá példát. De ha jól néz ki akkor ki nem hagynám egy rövid időre.
2011. dec. 4. 11:02
 2/6 anonim ***** válasza:

Én hosszútávra biztos nem terveznék,mert a generációs különbséget nem lehet ledolgozni,de ezért kíváncsi lennék,hogy milyen lehet egy idősebb emberrel az együttlét.

21/L

2011. dec. 4. 11:03
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen, én is erre gondoltam. Nyilván nem lenne célszerű évekig együtt lenni vele, de ezzel a lánnyal elsősorban kíváncsiságból szeretnék összejönni. Meg talán tanulhatnék is tőle jó pár dolgot :P
2011. dec. 4. 11:05
 4/6 Shai-Hulud ***** válasza:
Nosza, próbáljátok ki egymást. Sok sikert, és jó merevedést! :-D
2011. dec. 4. 11:12
 5/6 anonim válasza:
Nálam is volt egy ilyen eset csak fordítva! Lány 23 éves a fiú 38 éves. Nem értettük egymást... egy 38 éves embernek általában megkellett volna állapodnia már vagy gyereke van... ha nincsenek ezek akkor valami probléma lehet az emeleten:D ez a véleményem.
2011. dec. 4. 11:16
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :D Remélem összejön, és akkor jöhet a merevedés! :D :P Elég jó csaj :)))
2011. dec. 4. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!