Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti hogyan felejtettétek el a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan felejtettétek el a "nagy szerelmetek"?

Figyelt kérdés
Nos, az én történetem nem éppen erkölcsös, de megtörtént és ez van. Szerelmes lettem egy nős férfiba, akiről viszont mindig is tudtam, hogy nem viszonozza a szerelmem. Ennek ellenére én 3 éven keresztül reménykedtem benne, hogy esetleg ő is belém szeret és elhagyja a feleségét. Csak kihasznált és tudom hogy egy "szemétnek" kéne tekintenem, de akármennyire is ciki beismernem, ennek ellenére nagyon fáj, hogy imádtam, ő pedig sosem érzett semmit. Nem sikerült elnyernem a szerelmét pedig tiszta szívből szeretem, még a szüzességem is neki adtam anno. Szeretném elfelejteni, de folyon ő jár a fejemben és a női büszkeségemet is iszonyatosan bántja, hogy sosem lett igazán az "enyém". Hogyan verjem ki a fejemből? 21L
2011. dec. 12. 00:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

én most szakitottam nem rég....az eszemre hallgattam, mert a szívemmel azért még éreztem iránta valamit.....az biztos, hogy kiábrándultam belőle elég rendesen, nem úgy láttam már, mint azelőtt....hát....nekem most úgy megy a felejtés elég jól, hogy találtam valakit, mondhatni véletlenül....aki ezerszer jobb nem hogy nála, mindenkinél....életemben nem viselkedtek még így velem....így valahogy könnyebben megy:):):) de ha nem lenne az illető, akkor is ellennék...ugyanúgy eljárnék bulizni és ezerszer többet lennék a barátnőimmel és olyan dolgokat csinálnék, amit miatta nem csináltam.....:)

23L

2011. dec. 12. 09:34
 12/15 anonim ***** válasza:
Kérdező, és te tudtad akkoriban, hogy van felesége, amikor elvette a szüzességed? Ha igen, mit vártál, hogy majd elhagyja a feleségét? A férfi is egy idióta, hogy megcsalja a feleségét, de te se vagy különb nála, ha tudtad ezt róla.
2011. dec. 12. 11:27
 13/15 anonim ***** válasza:

Igazából sosem értem, hogy miben reménykedik, aki azt hiszi, hogy majd otthagyja a családját érte a pasi...

Szerintem legjobb lenne szembenézned a ténnyel, hogy naiv kis fruska voltál, aki bedőlt a buta ígérgetésnek.

21 vagy, még újrakezdhetsz mindent. (Még vagy 3-4-szer is.)

2011. dec. 12. 12:09
 14/15 anonim ***** válasza:

Elfelejteni sehogysem lehet, ez egy téves kifejezés. Jobb is, ha sose felejted el, mert akkor ez azt is jelentené, hogy nem tanultál az esetből és még egyszer beleugrassz ugyanabba a helyzetbe. A te esetedből mi a tanulság? 1. Nős pasira nem hajtunk, mert NEM fog elválni

2. Olyanra nem pazaroljuk az érzelmeinket, odaadásunkat és az értékes időnket, aki nem viszonozza a szerelmünket. Arra fölösleges apellálni, hogy majd előbb-utóbb biztos "elnyerem" a szerelmét, mert ez nem így működik, max. a mesékben. Vond le tehát ezeket a következtetéseket és az idő majd teszi a dolgát, ami a bánatod enyhülését illeti.

25 N

2011. dec. 12. 13:59
 15/15 anonim válasza:

Hát először is, ha tudtad h nős miért foglalkoztál vele egyáltalán?

Ő nem szemét, egyszerűen csak férfi - én még nem láttam olyan pasit, aki ne ment volna bele egy numerába, ha a nő szétteszi neki a lábát - te meg nagyon buta vagy.

MINDIG a nő dönt, és te döntöttél: lealacsonyítottad magad odáig, hogy egy eltitkolt viszony lettél, az áhított Feleség pozíció helyett.

Javaslom tedd fel magadnak a kérdést: Érek én annyit annak a férfinak, akit megajándékozok a szerelmemmel, hogy ÉN LEGYEK NEKI AZ ELSŐ? Majd ha Te értékeled magad ennyire, akkor többet nem kerülsz ilyen megalázó helyzetbe.

2012. jan. 4. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!