Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan felejtettétek el a "nagy szerelmetek"?
én most szakitottam nem rég....az eszemre hallgattam, mert a szívemmel azért még éreztem iránta valamit.....az biztos, hogy kiábrándultam belőle elég rendesen, nem úgy láttam már, mint azelőtt....hát....nekem most úgy megy a felejtés elég jól, hogy találtam valakit, mondhatni véletlenül....aki ezerszer jobb nem hogy nála, mindenkinél....életemben nem viselkedtek még így velem....így valahogy könnyebben megy:):):) de ha nem lenne az illető, akkor is ellennék...ugyanúgy eljárnék bulizni és ezerszer többet lennék a barátnőimmel és olyan dolgokat csinálnék, amit miatta nem csináltam.....:)
23L
Igazából sosem értem, hogy miben reménykedik, aki azt hiszi, hogy majd otthagyja a családját érte a pasi...
Szerintem legjobb lenne szembenézned a ténnyel, hogy naiv kis fruska voltál, aki bedőlt a buta ígérgetésnek.
21 vagy, még újrakezdhetsz mindent. (Még vagy 3-4-szer is.)
Elfelejteni sehogysem lehet, ez egy téves kifejezés. Jobb is, ha sose felejted el, mert akkor ez azt is jelentené, hogy nem tanultál az esetből és még egyszer beleugrassz ugyanabba a helyzetbe. A te esetedből mi a tanulság? 1. Nős pasira nem hajtunk, mert NEM fog elválni
2. Olyanra nem pazaroljuk az érzelmeinket, odaadásunkat és az értékes időnket, aki nem viszonozza a szerelmünket. Arra fölösleges apellálni, hogy majd előbb-utóbb biztos "elnyerem" a szerelmét, mert ez nem így működik, max. a mesékben. Vond le tehát ezeket a következtetéseket és az idő majd teszi a dolgát, ami a bánatod enyhülését illeti.
25 N
Hát először is, ha tudtad h nős miért foglalkoztál vele egyáltalán?
Ő nem szemét, egyszerűen csak férfi - én még nem láttam olyan pasit, aki ne ment volna bele egy numerába, ha a nő szétteszi neki a lábát - te meg nagyon buta vagy.
MINDIG a nő dönt, és te döntöttél: lealacsonyítottad magad odáig, hogy egy eltitkolt viszony lettél, az áhított Feleség pozíció helyett.
Javaslom tedd fel magadnak a kérdést: Érek én annyit annak a férfinak, akit megajándékozok a szerelmemmel, hogy ÉN LEGYEK NEKI AZ ELSŐ? Majd ha Te értékeled magad ennyire, akkor többet nem kerülsz ilyen megalázó helyzetbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!