Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pasit elhagy a a bnője, aki nagyn szerette a lányt, mennyi idő múlva dolgozza fel a dolgokat? És miért kezd egyből uj kapcsolatba?

Figyelt kérdés
2011. dec. 11. 23:27
 1/8 anonim ***** válasza:
egy hét nekem eddig elég volt
2011. dec. 11. 23:39
 2/8 anonim ***** válasza:
"Megszeretni valakit egy perc is elég, elfelejteni egy élet is kevés." Sajnos ezt tapasztalom én is. :/
2011. dec. 11. 23:54
 3/8 anonim ***** válasza:

Az, h miért kezd új kapcsolatba talán, h ne fájjon neki a dolog. Bár lehet ezzel akarja féltékennyé tenni az ex-ét.

Második válaszoló voltam.

22/f

2011. dec. 11. 23:56
 4/8 anonim ***** válasza:
Ez nagyon egyedi. Van, hogy egy kapcsolat csak úgy hirtelen véget ér, pl kiderül egy magcsalás és rögtön szakítanak. Akkor az elég fájdalmas és mély nyomokat hagyhat, idő kell míg túlteszi magát rajta az ember. De ha mondjuk már régóta nem működnek a dolgok és elhidegülnek egymástól a felek, akkor nem olyan hirtelen a dolog és talán könnyebb túllépni, hisz egy ideje érzi az ember, hogy ennek bizony vége lesz csak idő kérdése és úgymond hozzászoktatja magát a gondolathoz, hogy vége. Hogy miért kezd új kapcsolatba rögtön? Hát vagy mert felejteni akar, vagy mert találkozik valakivel, aki más mint a többi és vele akar lenni, és már nem gondol az exre annyira elvarázsolja az új párja.
2011. dec. 11. 23:59
 5/8 anonim ***** válasza:

Embere válogatja, kinek meddig tart.

Lehet azért nem kezd rögtön újba, mert szeretne kicsit szórakozni.

És esetleg megkeresi azt, akivel érdemes új kapcsolatot kialakítani.

23F

2011. dec. 12. 00:00
 6/8 anonim ***** válasza:

Új kapcsolat: lepattanó.

Legyen kivel foglalkoznia, ne az emlékeivel kelljen viaskodnia.

2011. dec. 12. 00:11
 7/8 anonim ***** válasza:
4 éves kapcsolatom után nekem 7 hónapig tartott, míg találtam egy másik lányt, de vele szakítottam 2 év után, mikor is az első lánnyal újra össze tudtam jönni.
2011. dec. 12. 09:48
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!Igazából én is arra gondolok,h búfelejtő az új lány!
2011. dec. 12. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!