Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikortól lehet egy kapcsolatba bízonyos dolgokat csinálni?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy egy kapcsolatban mikor történjenek meg egyes dolgok. Úgy értem hány nap, hét, hónap után legyen, első csók mondjuk tapi-tapi és az együttlét. Ne gondoljátok, hogy csak ilyenekért van barátnőm, de nem is akarok, semmit túl hamar nem akarom, hogy neki rossz legyen.Lányokra lennék kíváncsi, hogy mennyi idő után viselnek el 1-2 dolgot 1 kapcsolatban. RENDES ÉRTELMES VÁLASZOKAT VÁROK!!!2009. nov. 25. 11:43
1/4 anonim válasza:
Szerintem ez minden kapcsolatban más és más. Szerintem a csók már a kapcsolat elején fontos, míg a szexuális dolgokra én nem mondanék időt. Eljön, amikor el kell jönnie. Lehet előbb lehet utóbb, ha komoly a kapcsolat úgyis megtörténik :)
én úgy 2-3-4 hetet szoktam várni
2/4 anonim válasza:
Nézd!Én első randinkon lesmároltam a pasimat és több éve együtt vagyunk.Ez emberfüggő!Nincs kötött forgatókönyv!
Amikor úgy érzed,és érzed a lányon is!
4/4 A kérdező kommentje:
Mi 28 nap?
2009. nov. 25. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!