Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly kapcsolatban élő nők! Ti mit tennétek, ha a párotok a fejetekhez vágná, hogy "bárcsak nagyobb melled lenne"?
Kérdező, én is nőből vagyok, szóval tudom, hogy ha meg azt mondta, volna, hogy "dehogy, drágám, gyönyörű nagyok a melleid", akkor meg azt írtad volna ki kérdésnek, hogy miért néz hülyének a párod, amikor te is tudod, hogy kicsik a melleid.
Fogadd el magad úgy, ahogy vagy, látod, ő is elfogad téged. Olyan kérdést meg nem teszünk fel a párunknak, amire egyrészt tudjuk a választ magunktól, másrészt meg rosszul esne az övé. Ez alapszabály :-)
Ne veszekedjetek, látod, abból semmi jó nem sül ki :-)
Bocs, de tényleg nem lehet erre mit mondani. Ha csak úgy a fejedhez vágta, akkor bunkó volt, de ha már megbánta, akkor te is tedd túl magad rajta.
Inkább azon dolgozz, hogy elfogadd magad olyannak, amilyen vagy. Akkor nem lehet majd téged azzal megbántani, hogy ez vagy az az alkatrészed túl kicsi, túl nagy,csámpás, mit tudom én mi...
Ez meg már rajtad múlik, magadért csak te tudsz tenni.
nekem 75B-C a csöcsöm és nagynak találom. Zavar is sokszor, sőt volt amikor beszóltak h nekem milyen nagy...én meg erre vagyok allergiás.
De ezen sírni nem sírnék, hanem egyből mondtam volna: neked is kicsit a fütyid mégis szeretlek!
Mióta vagytok együtt? Így ismert meg, nem?
Én vissza sértettem volna. Ő büszke a farkára? Bántsad te is.
őszinteséget kértél, megkaptad... amúgy meg ettől függetlenül parasztság ilyet mondani. bármelyik féltől parasztság olyan miatt szólni, amiről nem tehet.
barátnőmnek is kicsi. tudja, nem szereti, és nagyobbat akar, alig birom meggyőzni róla hogy ráér műttetni ha gyerekek után esetleg megereszkedik. nekem pedig így tetszik, de tényleg. soha nem mondtam neki hogy nagy, mert nem nagy, sőt, kicsi, de imádom, mert olyan formás feszes és gömbölyű, mint amit nagyon sok nagyobb cici megirigyelhetne. nekem semmit nem ér ha nagy, de ronda lógós löttyedt... (persze, ritkán előfordul nagyobb méretben is a formás tökéletes és természetes(!), na de valljuk be azér' az tényleg ritka, a műmell meg még rosszabb mint bármely igazi...)
azon túl meg sokkal kisebb mellű nők is élnek boldogan a világban...
bocs, hogy fiuként válaszoltam, de amúgy nyugodtan szolj neki vissza hogy bárcsak nagyobb farka lenne...
én a pártodon állok kérdező
nekem már ráment ilyen beszólásra a kapcsolatom, és nem a harag miatt
a pasik ezzel hatalmas öngólt lőnek, mert utána a nő nem érzi vonzónak magát, következésképp a szexuális életnek is annyi, anélkül meg nincs kapcsolat
tehát az ilyen utolsó bunkó, szemétláda, én megmondom akkor is az őszintét beállítottságú palik nemcsak a nővel (és magukkal) csesznek ki, hanem a nő későbbi pasijaival is, akikkel szemben a nő már megfelelési kényszert fog érezni
gratulálok az összes ilyen gyökérnek a világon, elég sokan vannak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!