Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Komoly kapcsolatban élő nők!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komoly kapcsolatban élő nők! Ti mit tennétek, ha a párotok a fejetekhez vágná, hogy "bárcsak nagyobb melled lenne"?

Figyelt kérdés
Ugyanis tegnap reggel megkaptam... Azóta sírok, mert nagyon nagyon bánt a dolog, mert erről nem én tehetek, és tudja, hogy nagyon nehezen tudom elfogadni az alakomat, és eddig azt hittem, hogy neki így, ahogy van tetszik:( Igazából én mondom mindig, hogy legyen őszinte, de szerintem ez már egy kicsit bunkó dolog volt:( Ti hogy reagálnátok? Vagy szerintetek ne vegyem ennyire magamra?
2011. dec. 11. 16:35
1 2 3
 11/28 bánomisén ***** válasza:
Bocs, de a párod egy hatalmas bunkó. Te meg ne sírj, mert érdekes módon ennek ellenére veled van. Ha legközelebb is felhozza, ajánld fel neki, hogy keressen nagyobb melleket és a hozzájuk tartozó nőt, de akkor fel is út, le is út. Kíváncsi vagyok, mit szólna...
2011. dec. 11. 16:52
 12/28 anonim ***** válasza:
Bartnőm exe is ilyen volt... Pedig barátnőm elég szép lány, sok pasi örülne ha olyan csaja lenne, és ráadásul rendes is. De az exe meg ilyen köcsög volt, ő is a lány melleit kifogásolta (kicsinek tartotta őket), meg más külsővel kapcsolatos dolgok is voltak, amiket kifogásolt-és ezt pofátlanul szóvá is tette. Párszor szakítottak, akkor meg bezzeg mindig visszasírta magát a pasi, barátnőm meg visszaengedte, mert tényleg szerette.. Egyszer aztán betelt a pohár, és végleg szakítottak, barátnőm pedig nyáron férjhez is ment, és babája lesz :). A férje nagyon jó fej, jó ember, becsüli a barátnpmet, igazán szereti. Szerintem olyan nincs, hogy ha valaki szereti a másikat, akkor szándékosan fájdalmat akarjon neki okozni, nekem eszembe nem jutna a párom külsejét kritizálni (azokat a dolgokat, amikről nem tehet-monjuk szeretem, így nem is látom, hogy tökéletlen volna). Nem akarlak elkeseríteni, de ha tovább bunkózik így..később lehet csak rosszabb lesz. Beszélj a fejével, legyél határozott, mondd meg neki, hogy megbántott!
2011. dec. 11. 16:53
 13/28 anonim ***** válasza:

Szerintem mondd meg neki, hogy kicsit próbálja magát a te helyedbe képzelni (erre jó mondjuk a "neked meg a szerszámod kicsi" sértés).

Egyből tudni fogja, hogy bunkó volt.

Hagyjad, hadd kérje bocsánatot. De ne túl sokáig, mert ezt a fiúk hamar megunják.

2011. dec. 11. 16:58
 14/28 A kérdező kommentje:
Tudja, hogy bunkó volt, már nagyon sokszor bocsánatot kért, de ettől még nem lesz jobb kedvem, mert tudom, hogy mit gondol.
2011. dec. 11. 17:03
 15/28 anonim ***** válasza:

Ne haragudj: te kérted, hogy őszinte legyen, nem?

Őszinte volt.

Ezek után természetesen megkérheted, hogy ne szóljon többet erről a témáról.

2011. dec. 11. 17:04
 16/28 bánomisén ***** válasza:

Ha már nagyon sokszor bocsánatot kért, akkor miért nem bocsájtasz meg neki? Lehet, hogy mondana olyat, amivel felszárítaná a könnyeidet, csak amíg duzzogsz, addig nem tudja mondani.

Tényleg bunkóság valami olyasmit szóvátenni, ami alkati kérdés, de azért a mellméret annyira nem fontos, hogy 10 percnél tovább búslakodjon miatta az ember és haragot tartson.

2011. dec. 11. 17:13
 17/28 anonim ***** válasza:
én nem sértődnék meg, kicsi kicsi, mi az ilyeneket megmondtuk egymásnak mégis jártunk 4 évig sértődés nélkül 20L22F
2011. dec. 11. 17:16
 18/28 A kérdező kommentje:
Nem rá haragszom, már régen. Hanem egy világ omlott bennem össze, mert azt hittem, hogy nagy nehezen találtam valakit, akinek tökéletes vagyok, és aki el tud fogadni teljesen, mert magamat alig. És gondolom néhány nőtársam tudja, hogy épp elég, ha én tudom, hogy nem vagyok valami vékony, de még sincs mellem, és mennyire rossz, mikor erre valaki ráerősít, főleg, akiről azt hiszem, hogy tetszik neki.
2011. dec. 11. 17:17
 19/28 bánomisén ***** válasza:
100%

Nem értelek, kérdező, attól még lehetsz a számára tökéletes, mert kicsi a melled. A mellméret nem udvariasság kérdése, hanem tény.

Attól dőlt össze benned egy világ, hogy nem vak a párod és látja a melled? Meg hogy ha kérdezed, akkor megmondja?

Lassan kezdek a párod pártjára átállni, bocs...

Nekem is kicsi a mellem, ha ezt nem akarom hallani, akkor nem kérdezek rá. Fölösleges is, mert nekem is van szemem, én is látom, hogy nem vagyok eleresztve. De ha a páromnak így kellek, akkor így kellek, ez az ő ízlése. Vagy egyszerűen nem a melleimet tartja a legfontosabb emberi tulajdonságomnak.

2011. dec. 11. 17:21
 20/28 A kérdező kommentje:
Így van, ez tény, hogy kicsi, én is látom, ő is látja. De ő pontosan tudja, hogy mennyit küszködök az alakommal, és, azt is tudja, hogy milyen nehezen vettem le először a felsőmet előtte, és hogy mennyire nehéz elfogadnom magam. És ezek után nem építő jellegű bántó megjegyzést tesz róla...
2011. dec. 11. 17:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!