Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most akkor mi van? (szitu lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mi van? (szitu lent)

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy 4,5 hónapja járok a barátommal, és május elején elment egy csaj szülinapjára. Azt mondta a csajnak, kap puszit, ahová kér. Persze a szájára kérte, smároltak is párat. Ezt nekem 3 nappal utána mondta el msn-en [-.-"] Rákérdeztem, hogy "Jobban szereted, mint engem?" azt mondta kicsivel. [Ezt aztán arra fogta, hogy nem tudta, mit fogok hozzá szólni.] Azt is kérdeztem, szokott-e rá gondolni, mikor velem van, mondta igen, aztán azt, hogy mikor vele volt, nem nagyon gondolt rám. [ezt pedig arra fogta, hogy rosszul olvasta, mert kicsit diszleksziás.] Taliztunk másnap, és kérdeztem, hogy döntött, kivel akar egyáltalán lenni. Azt mondta velem. Azóta együtt vagyunk, de nem tudom, hogy tényleg szereti-e, vagy ilyesmi.

[Bocs, hogy hosszú lett :D]

2009. máj. 16. 16:37
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Mi a halál az, hogy őt jobban szereti mint téged, meg hogy rá gondol amikor veled van?

Felejtős a csóka.

2009. máj. 16. 16:39
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mindent ki tudott magyarázni ._.
2009. máj. 16. 16:40
 3/10 anonim ***** válasza:
76%
már akkor le kellett volna lépned amikor azt mondta, hogy rá gondol meg egy kicsivel jobban szereti mint téged... akkor miért nincs vele?? neki talán nem kell???? lépj le.
2009. máj. 16. 16:42
 4/10 anonim ***** válasza:
76%
Nem szabad vele foglalkozni.
2009. máj. 16. 16:43
 5/10 anonim ***** válasza:
76%
hagyd ott a fenébe.... te csak az a csaj vagy, aki gondoskodik róla, hogy sose legyen egyedül és mindent megbocsát... te vagy a biztosítéka, de semmi több... ott csal meg, ahol tud....ejtsd jól pofára, nehogy már te legyél a szamár, mikor nincsen ló!
2009. máj. 16. 16:47
 6/10 anonim ***** válasza:
61%
Miért békültél ki vele, ha azt mondta hogy a másikat jobban szereti??? Meg hogy a másikra gondol amikor veled van... Szép kis kapcsolat!
2009. máj. 16. 16:48
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

hagy ott

csak kihasználja azt hogy mennyire szereted

nem lesz könnyű de megéri, mert később teljesen összetöri a szívedet

2009. máj. 16. 17:40
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Úristen, ne legyél ilyen kis buta. Ne haragudj, de hány éves vagy? Dobd ki ezt a csávót, mielőtt még teljesen tönkretesz...
2009. máj. 16. 18:20
 9/10 A kérdező kommentje:
15 :\
2009. máj. 16. 21:56
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
szemtől szemben kérdezd meg tőle ugyanezeket, hogy mikor vele van rá gondol-e, szereti-e, téged szeret-e stb... ne azt hogy kivel akar lenni! nem érzed magad megalázva, hogy még ő választhat, jóhogy téged mondd aki már úgyis ott van aztán jó úgy
2009. máj. 16. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!