Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább? Mit tegyek? Van kiút?
1. Milyen durva dolgokat hallottál róla a haveroktól?
2. Mi az a kis semmiség, ami miatt befejezte veled a 2 év, 7 hónap kapcsolatot?
Infót please!
én csaj vagyok...nekem bnőm lett ilyen...szakított a pasijával és kb ugyanez ment ott is...csak náluk a pasi szinte megutálta és szégyelte hogy ezt csinálja...ezzel a viselkedésével vhol téged is minősít hogy egy ilyen csajjal voltál együtt...
nem tudom hogy mit csinálhatott vagy hogy mit hallottál, de eltelt már egy kis idő...megváltozott és amúgyis ő szakított veled, akkor szted majd vissza akar kapni ha ő hagyott el? ne haragudj ha bunkó vagyok vagy durva, de én így látom...
sztem ebből már úgysem lesz semmi...próbáld meg elfelejteni. Miről dumálnál vele? Újrakezdés sztem ebből már nem lesz...de miért nem mentél oda hozzá a bulin ha annyira dumálni akartál/akarsz vele?
nem a te hibád...talán ő is csak felejteni akart vagy nemtom de mostmár egy új időszak van az életében amiben te már nem vagy benne...
elsőnek:
1. a pasikkal akikkel csak "úgy" együtt volt
2. betegesen féltékeny volt egy másik csaj, aki állandóan irogatott iwiw-en a képeimhez, de nem csak azt hogy "jól nézel ki", hanem olyanokat, hogy (pl) "de jó volt a tegnap este, imádom amikor így nézel rám". Le akartam koptatni a csajt, találkoztam vele, hogy megmondjam álljon le, de egyik ismerősünk félreértett, amikor erről beszéltem neki
harmadiknak:
nem ő nem volt ilyen! soha! mindig is rendes lány volt, még bulizni sem szokott járni előttem!
Hát szerintem igazad van, és tényleg miattad lett ilyen.
Szerintem szerethet még most is, csak nagyon fájt neki az a dolog, de nem akarta feladni a női büszkeségét és megbocsátani.
És ha eddig nem adta meg magát, akkor szerintem most sem fogja.
Beszélned viszont mindenképp kell vele, ha másért nem, hogy tisztázzátok a dolgokat.
Szurkolok nektek
Az ilyen csajt hagyd, eméssze őt a lelkiismerete, meg az alkohol.
Szépen lassan leépül, és utána lát egy közös képet amin az új barátnőddel vagy, és neki 1000x szar lesz!
"de nekem is ugyanolyan szar! amig nem tisztázom vele, addig szó sem lehet egymásikról :("
Próbáld meg sztem egy új csajjal. Nekem is volt egy csaj aki iránt a nagyon tetszés/szerelem határán éreztem, nem jött össze mert balhés volt meg bolond, utána még hetekig sokszor eszembe jutott óránként és szar volt, de azóta összejöttem egy kedves, aranyos lánnyal, így már csak ritkán jut eszembe és már nem is érzek iránta semmit.
Ha meg még utána is eszedbe jut próbáld meg visszaszerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!