Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tovább? Mit tegyek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább? Mit tegyek? Van kiút?

Figyelt kérdés
Van egy lány, az egyetlen az életemben, rengeteggel jártam, de amikor először megláttam már akkor tudtam, h. ő lesz az! Kedves volt, okos, aranyos, szép, és cseppet sem átlagos, sosem találkoztam még ilyen lánnyal! 2 évig erülgettük egymást, míg összejöttünk 7 hónapig jártunk, csodálatos volt, aztán egy kedves ismerősöm bekavart, egy kis semmiségről van szó, amit félreértett, és elmondta a barátnőmnek, azonnal szakított velem, hiába könyörögtem, bebizonyítottam 10000-szer, hogy szeretem, imádom ő az egyetlen az életemben, mondta hogy szeret, de nem tud úgy élni, hogy nem bízik bennem, pedig a két év 7 hónap alatt egyszer sem adtam okot arra, hogy ne bízzon bennem, vele/miatta megváltoztam! Aztán ezek után 3 hónapra el kellett utaznom külföldre családi ügyben, rögtön hazajöttem amint tudtam, persze egyetlen csajra sem néztem rá, még mindig szerettem! Aztán amikor hazaértem elmentünk egy szórakozóhelyre a haverokkal, mondták hogy ő is ott lesz, és amikor megláttam nem hittem a szememnek! Egy utolsó r*bancot láttam, aki már megvolt az egész városnak, borzalmas volt őt így látnom, és úgy érzem ez az én hibám, hogy ilyen lett, mert előttem nem ilyen volt, és még a nyomát sem láttam benne annak a lánynak, akibe szerelmse voltam, de tudom, hogy még mindig olyan, mint volt csak felvette ezt az álcát! De nagyon félek, hogy elveszítettem, ha ez így lenne, belehalnék! A haveroktól nagyon durva dolgokat hallottam róla! Mit tegyek, hogy újra a régi legyen? Szeretnék beszélni vele, de nem tudom hogy viszonyul majd hozzám (a buli múlt pénteken volt)
2009. máj. 16. 15:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

1. Milyen durva dolgokat hallottál róla a haveroktól?

2. Mi az a kis semmiség, ami miatt befejezte veled a 2 év, 7 hónap kapcsolatot?

Infót please!

2009. máj. 16. 15:30
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos megváltozott, nem tudsz semmitt sem tenni. Vagy talán eddig is ilyen volt, csak nemláttad a szerelemtől?
2009. máj. 16. 15:31
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

én csaj vagyok...nekem bnőm lett ilyen...szakított a pasijával és kb ugyanez ment ott is...csak náluk a pasi szinte megutálta és szégyelte hogy ezt csinálja...ezzel a viselkedésével vhol téged is minősít hogy egy ilyen csajjal voltál együtt...

nem tudom hogy mit csinálhatott vagy hogy mit hallottál, de eltelt már egy kis idő...megváltozott és amúgyis ő szakított veled, akkor szted majd vissza akar kapni ha ő hagyott el? ne haragudj ha bunkó vagyok vagy durva, de én így látom...

sztem ebből már úgysem lesz semmi...próbáld meg elfelejteni. Miről dumálnál vele? Újrakezdés sztem ebből már nem lesz...de miért nem mentél oda hozzá a bulin ha annyira dumálni akartál/akarsz vele?

nem a te hibád...talán ő is csak felejteni akart vagy nemtom de mostmár egy új időszak van az életében amiben te már nem vagy benne...

2009. máj. 16. 15:32
 4/13 A kérdező kommentje:

elsőnek:

1. a pasikkal akikkel csak "úgy" együtt volt

2. betegesen féltékeny volt egy másik csaj, aki állandóan irogatott iwiw-en a képeimhez, de nem csak azt hogy "jól nézel ki", hanem olyanokat, hogy (pl) "de jó volt a tegnap este, imádom amikor így nézel rám". Le akartam koptatni a csajt, találkoztam vele, hogy megmondjam álljon le, de egyik ismerősünk félreértett, amikor erről beszéltem neki

2009. máj. 16. 15:36
 5/13 A kérdező kommentje:

harmadiknak:

nem ő nem volt ilyen! soha! mindig is rendes lány volt, még bulizni sem szokott járni előttem!

2009. máj. 16. 15:37
 6/13 A kérdező kommentje:
és azért akarok vele beszélni, mert talán még mindig szeret, és tudom, hogy nem felejt könnyen, de ezek után... tényleg felejtenem kellene?? :S
2009. máj. 16. 15:39
 7/13 anonim ***** válasza:

Hát szerintem igazad van, és tényleg miattad lett ilyen.

Szerintem szerethet még most is, csak nagyon fájt neki az a dolog, de nem akarta feladni a női büszkeségét és megbocsátani.

És ha eddig nem adta meg magát, akkor szerintem most sem fogja.

Beszélned viszont mindenképp kell vele, ha másért nem, hogy tisztázzátok a dolgokat.

Szurkolok nektek

2009. máj. 16. 15:45
 8/13 anonim ***** válasza:
74%

Az ilyen csajt hagyd, eméssze őt a lelkiismerete, meg az alkohol.

Szépen lassan leépül, és utána lát egy közös képet amin az új barátnőddel vagy, és neki 1000x szar lesz!

2009. máj. 16. 15:48
 9/13 A kérdező kommentje:
de nekem is ugyanolyan szar! amig nem tisztázom vele, addig szó sem lehet egymásikról :(
2009. máj. 16. 15:50
 10/13 anonim ***** válasza:

"de nekem is ugyanolyan szar! amig nem tisztázom vele, addig szó sem lehet egymásikról :("

Próbáld meg sztem egy új csajjal. Nekem is volt egy csaj aki iránt a nagyon tetszés/szerelem határán éreztem, nem jött össze mert balhés volt meg bolond, utána még hetekig sokszor eszembe jutott óránként és szar volt, de azóta összejöttem egy kedves, aranyos lánnyal, így már csak ritkán jut eszembe és már nem is érzek iránta semmit.

Ha meg még utána is eszedbe jut próbáld meg visszaszerezni.

2009. máj. 16. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!