Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanátok a barátotokkal, ha valami nagy sikertelenség érné?
De miért a másik munkája okozna örömet egy kapcsolatban??
Örömöt okoz a közösen eltöltött idő, a másik jelenléte, a hangja, az illata, az érintése, a mosolya, a nevetése, a hangja... Mindent meg lehet beszélni, sok fele lehet eljárni, közösen csinálni... Örömöt okoz a gyönyörteli szeretkezés, egy kirándulás, filmnézés vagy közös vacsora... Örömöt okoz, ha a Szerelmed mellett alhatsz el vagy mellett ébredhetsz... Hogy bármit elmondhatsz neki, hogy párod, szeretőd és lelki társad egyben...
Ez mondjuk egy pár példa rá, hogy mi tehet boldoggá- és ez mind független az illető munkájától.
Sajnálom, ha még sosem voltál szerelmes, kedves kérdező. Majd egyszer leszel, és megtapasztalod, mit is jelent a "jóban- rosszban".
Te is csak egy agyatlan bábuja vagy a fogyasztói társadalomnak.
Szerintem tedd meg azt a szívességet a srácnak, hogy ott hagyod, hadd találjon szegény vmi értelmes érző lényt (lányt) egy ilyen felszínes, szegényes szuka helyett.
A munkája azért okoz örömöt, mert pénzt jelent.
Átéltem. Volt egy pech-sorozatom és nem duzzadt a pénztárcám, mint korábban. A feleségem nem úgy gondolkodott, hogy ha korábban jó állásaim voltak, akkor hamarosan ismét jól fogok keresni. Ehelyett minden mozdulatomba bele kötött. Ha valamit mondtam, akkor "úgy mondtam".
Elváltunk. Szerencsére!
Én is azt javaslom, hogy szakítsatok. Jobbat érdemel a srác.
Még szép, hogy kitartanék mellette. Illetve kitartanom akkor kellene, ha pl. ne adj isten baleset érné, és levágnák mindkét lábát, vagy valami súlyos betegsége lenne stb., érted...Amit te írsz, az nem tragédia, csak egy állapot, orvosolható.
Bocs, ha hülyén fogalmaztam, remélem érthető, mire gondolok:)
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!