Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a lányok mindig a magasabb pasikra buknak? :O
Figyelt kérdés
2011. dec. 10. 21:42
11/18 ...Off válasza:
hááth én 15 éves vagyok még 170cm magas b.nőm meg 158 és ő azért mer amikor hzzám bujik vagy átölelem biztnságba érzi magát ami így is van de fókuszba is volt hogy a magasabb pasiknál lányok biztonságba érzk magukat..
12/18 anonim válasza:
én magas lány vagyok (182cm) és nem akarok én lehajolni egy fiúhoz legyen tőlem magasabb de annyival h még magassarkút is tudjak felvenni
13/18 anonim válasza:
nagyon egyszerű: evolúciós szempontból.
14/18 anonim válasza:
5/13 22:18! Beletrafáltál! Én pont 190cm vagyok, átlagos arccal, de szép szemekkel, viszont mégsem tudok vállogatni a nők áradatából! A 170 akárhány cm- es haverom pedig habzsol.:D
15/18 anonim válasza:
A 190cm magas srácok kommentjére:Hát nem tudom srácok, talán rossz helyen keresgéltek...Meg én is, mert 168 cm magas vagyok és ha felveszek egy magassarkút akkor simán 170 felett vagyok...Nah szal én meg ha körbe nézek alig találok olyan srácot aki mellett magasságilag jól érezném magamat, mintha liliputi hobbit földjén járnék XD Pedig szerintem az én magasságom átlag vagyis egy picivel felette. Bár a csajok is mintha mostanában összemennének vagy nem tudom, lehet csak az én környezetembe látom ezt...
16/18 anonim válasza:
Biztonság érzet. Ennyi.
De vannak, akik az alacsonyabbakra buknak.
17/18 A kérdező kommentje:
Hú ha most látom, hogy mennyi válasz érkezett. Köszönöm mindenkitől a válaszadást. Amúgy én olyan magasságra gondolok most már, hogy a lány magassarkúban 5-8 cm-el magasabb. :D
2011. dec. 11. 15:15
18/18 anonim válasza:
Cáfolom. Nekem szinte mindig az alacsonyabb srácok tetszenek. Persze nem csak a magasságon múlik, hogy ki jön be és ki nem, de magas pasi még soha sem tetszett... Jobban szeretem, ha a srác velem kb. egy magas, de az sem zavar, hogy pár centivel alacsonyabb. Az utolsó párom is 162 centi volt, én 167.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!