Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Miért ilyen pasikra buktok?
Felejtsétek már el, Kedves Hasonszőrű Kérdezők az ilyen az ideális pasi / csaj című kérdéseiteket! NINCS ideális semmiből, pláne ebben abszolút ízlések váltogatják egymást.
Férfi vagyok, és utálom a kikent-kifent, kurv@s kinézetű ribiket. Másoknak meg csak azok jönnek be. Van, akinek anyakomplexusa van, és határozott nő kell neki, aki irányítja, más pedig az ilyentől menekül, és bizonytalanokat keres, akiket ő irányíthat. Megint mások a visszahúzódó, többek pedig az állandóan zsongó embereket kedvelik.
Nincs általános ideál.
Meg kell találni az arany középutat, szerintem. Alapvetően én nem szeretem a nagyon gyengéd, romantikus pasikat, az egy idő után uncsi. Viszont ne is legyen lekezelő vagy bunkó. Jó ha határozott, de tud gyengéd is lenni. Egy igazi pasi tudja mikor hogyan viselkedjen.
19/L
Nem bukunk az ilyen pasikra... FOGJÁTOK MÁR FEL!
és ezer meg egy kérdés alatt megírta már minden itt lévő nő, hogy milyen férfire vágyunk.
Figyelj mindenkinek más az ideál de nekem abszolult nem jönnek be az ilyen pasik. :D
Ha nekem bármi sértőt mond a barátom rögtön megfordul az agyábn hogy ez hogy eshet, és bocsánatot kér. rám nem szokott rámmászni ha nincs hangulatom és még rengeteg szempontból nekem ő az ideál:) összeveszni még nem nagyon vesztem vele amikor meg igen akkor megtudjuk beszélni szóval... amugy igen a csajok nagy része az olyanokra bukik :D ez van :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!