Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig emlékeztetni fog erre a pasim?
Ha abba is hagyja,az is csak pár hétig tart..,legalábbis én ezt gondolomm.
Nem hiszem,hogy megéri ez neked.
Egyébként vannak olyanok akiknek ez belefér és gondolom ez neked nem okozott volna gondot, ha a srácoddal ez megtörténik. Jó neked. Nem vagy egy féltékeny tipus és szerintem ez jó is meg nem is. A féltékeny tipus az azt gondolhatja, hogy az Ő szeretete, szerelme az igazi és
sokkal erősebb, mint a tiéd. Ez fiatal házasságban nagyon sok problémával, veszekedéssel jár és szinte meg mételyezi a kapcsolatot. Át lehet hidalni de minek ? Az biztos, hogy nagyon szeret, de az is hogy ki akar sajátítani. Lehet, hogy legszívesebben befalazna. Jó lesz neked. Ő fűt-fát fog ígérni de nem változik meg és nem felejt. Én tudom.
Köszi a válaszokat^-^
Az a baj, hogy hiába zavar ez engem, igenis megérdemlem hogy szóba hozza, és ezért nem merem ezt vele megbeszélni mert teljes mértékben neki van igaza....Örülök hogy kaptam mégegy esélyt, és nem akarom ezt elrontani...://
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!