Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai világban egy lánynak mennyire fontos, hogy a fiú, akivel úgy áll, hogy összejön, hogy jól (nagyon) álljon anyagilag?
Figyelt kérdés
2011. dec. 9. 21:40
11/17 anonim válasza:
5.-nek igaza van. Lehet sírni így meg úgy a sok pénzről, de észre kéne venni, hogy az ország nagyrésze nem dúskál az anyagiakban, mégis van kapcsolatuk...
12/17 anonim válasza:
Nem a pénz teszi az embert. Lehet valaki milliomos, ha mellé egy bunkó fazon a személyisége.
Amúgy tényleg igaz az, amit már írtak. A lakosság nagy részének nincs pénze, mégis van kapcsolata.
Ha normális a lány, akkor nem az érdekli, hogy van a leendő barátjának pénze vagy nincs.
13/17 anonim válasza:
igen csak pl van egy lány picit jobban néz ki na ő már azt nézi kinek mannyi pénze van.
15/17 anonim válasza:
Közismerten ez a férfiak legfontosabb tulajdonsága a nők szemében. Ezt azonban nem szabad félreérteni. Az emberek nagy része nem kirívóan csóró és nem is gazdag. Ráadásul igazán gazdag férfiból baromi kevés van, ezért alig jelentenek konkurrenciát a középrétegnek. Így aztán gyakran a másodlagos jelentőségű tulajdonságok döntenek, tehát pl. a férfi személyisége.
16/17 anonim válasza:
22:05
Azt azért ne felejtsd el, hogy a nők fejében megvannak ezek az egyenletek:
bunkó + milliomos = rámenős, férfias, izgalmas, magabiztos
bunkó + csóró = bunkó
kedves, szelíd + milliomos = önzetlen aranyszívű kincs
kedves, szelíd + csóró = töketlen pipogya hülyegyerek
17/17 anonim válasza:
Én utálnám ha a pasim gazdag lenne,mert én nem vagyok az..:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!