Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A mai világban egy lánynak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai világban egy lánynak mennyire fontos, hogy a fiú, akivel úgy áll, hogy összejön, hogy jól (nagyon) álljon anyagilag?

Figyelt kérdés
2011. dec. 9. 21:40
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
11%
nem vagyok lány de sztem nagyon fontos és ez az ami miatt más értékeket nem is néznek
2011. dec. 9. 21:42
 2/17 anonim ***** válasza:

csak az szamit.

ha penzed van barmilyen not vehetsz magadnak.

ha nincs,lehetsz hejjesspassee,max hianypotlo leszel egy vastag penztarcaig.

2011. dec. 9. 21:43
 3/17 anonim ***** válasza:

ha szexre kell elég ha jóképű.

ha párkapcsolatra kell elég ha van egy normális szakmája, munkája.

ha férjnek kell akkor elég ha milliomos :)

Most azt írtam, amit hallani akartál :D

2011. dec. 9. 21:44
 4/17 anonim ***** válasza:

"ha penzed van barmilyen not vehetsz magadnak. "

nem bármilyet, csak sok nőt aki szereti a pénzt:)

"ha nincs,lehetsz hejjesspassee,max hianypotlo leszel egy vastag penztarcaig."

Nem mindenki azt írja itt, hogy ha nem vagy jóképű, szóba sem állnak veled a lányok????

ahhoz képest elég sok csóró és sok csúnyácska pasinak van nője...

szóval azért elkelnek a pasik is :D

2011. dec. 9. 21:47
 5/17 anonim ***** válasza:
Ha csak a gazdagok tudnának becsajozni, akkor az ország 90%-a egyedül döglene meg. Ami azért mégsem így van :)
2011. dec. 9. 21:50
 6/17 A kérdező kommentje:

Pl ha egy fiú olyan anyagi helyzetben van, hogy se nem gazdag, se nem szegény, és soha nem kellett nélkülöznie, de nem is élt luxusban, akkor szerintetek egy ilyen fiúnak mennyi esélye van egy gazdagabb lánynál? (17 éves vagyok, szóval még nem dolgozom)

Mielőtt még valaki belekötne, nem arra hajtok, hogy pénzes csajt fogjak ki, csak így jött ki, mivel én tetszem a lánynak.

7/17 anonim ***** válasza:

itt a lényeg, hogy miért kellenek a nőknek a pénzes pasik:

olvasd el a kommenteket:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__2441..

Ha így úgy is csak kihasználni akarja a lányt, akkor legalább fizessen kártérítést.

8/17 anonim ***** válasza:
kérdésedre válaszolva: nem számít ha még fiatal vagy.
2011. dec. 9. 21:54
 9/17 anonim ***** válasza:
Én a bátyám példáját tudnám felhozni: mi sosem voltunk gazdagok, mégis egy olyan lánnyal van együtt már 4 éve, akinek a családja tényleg pofátlanul pénzes. A lányt pedig egyáltalán nem érdekli... mondjuk gondolom ehhez az is kell, hogy megfelelőképpen értelmes legyen a szóban forgó lány, ő pedig mindenképp az.
2011. dec. 9. 21:56
 10/17 anonim ***** válasza:
az ilyen nagyon ritka amit az utoso irt
2011. dec. 9. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!