Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai világban egy lánynak mennyire fontos, hogy a fiú, akivel úgy áll, hogy összejön, hogy jól (nagyon) álljon anyagilag?
csak az szamit.
ha penzed van barmilyen not vehetsz magadnak.
ha nincs,lehetsz hejjesspassee,max hianypotlo leszel egy vastag penztarcaig.
ha szexre kell elég ha jóképű.
ha párkapcsolatra kell elég ha van egy normális szakmája, munkája.
ha férjnek kell akkor elég ha milliomos :)
Most azt írtam, amit hallani akartál :D
"ha penzed van barmilyen not vehetsz magadnak. "
nem bármilyet, csak sok nőt aki szereti a pénzt:)
"ha nincs,lehetsz hejjesspassee,max hianypotlo leszel egy vastag penztarcaig."
Nem mindenki azt írja itt, hogy ha nem vagy jóképű, szóba sem állnak veled a lányok????
ahhoz képest elég sok csóró és sok csúnyácska pasinak van nője...
szóval azért elkelnek a pasik is :D
Pl ha egy fiú olyan anyagi helyzetben van, hogy se nem gazdag, se nem szegény, és soha nem kellett nélkülöznie, de nem is élt luxusban, akkor szerintetek egy ilyen fiúnak mennyi esélye van egy gazdagabb lánynál? (17 éves vagyok, szóval még nem dolgozom)
Mielőtt még valaki belekötne, nem arra hajtok, hogy pénzes csajt fogjak ki, csak így jött ki, mivel én tetszem a lánynak.
itt a lényeg, hogy miért kellenek a nőknek a pénzes pasik:
olvasd el a kommenteket:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__2441..
Ha így úgy is csak kihasználni akarja a lányt, akkor legalább fizessen kártérítést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!