Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy elijesztettem?
Figyelt kérdés
1 hete van barátnőm,úgy érzem nagyon szeretjük egymást,még ha nem is mindig túl gördülékeny a beszélgetésünk.A találkozások mellett volt napi 2 sms is kb.,neki meg közben lefogyott a kártyájáról a pénz.Ma nem találkoztunk,valami közbe jött neki,de én gondoltam egyet és feltöltöttem a telefonját.Ez 1-2 órával ezelött volt,de fel sem hívott még csak smst sem küldött.A feltöltés után én írtam neki.Lehet,hogy én reagáom túl a dolgot?Ezzel lehet,hogy elijesztettem?Jó ötlet volt feltöltenem?Ti örülnétek neki egy 1 hetes kapcsolatban?Előre is köszi a válaszokat!
21/F
2009. máj. 15. 20:55
1/9 anonim válasza:
Ez kb olyan hogy "hivjál már,hivjál már!"
ha holnap nem reagál akkor még egy proba és finitó
sztem
2009. máj. 15. 21:09
2/9 anonim válasza:
Nemrég olvastam egy ugyanilyen üzit szerintem a két kérdés írója megegyezik :) És amit ott is írtak itt is igaz. Lehet hogy elijesztetted. Vagy talán ugy gondolta hogy mennyi pénzed van hogy feltöltöd még a telóját is... (biztos egy gazdag csávó akinek csak arra kellek)
2009. máj. 15. 21:09
3/9 A kérdező kommentje:
Na megtaláltam én is azt a kérdést...Nem én vagyok a feladója,és amint montam ő nekem már a barátnőm,még ha nem is régóta.De azért köszi az eddigi válaszokat!
2009. máj. 15. 21:15
4/9 anonim válasza:
Én például nem szeretem ha állandóan rám van akadva a pasi ,irogat,hivogat....még ha kedvességből teszi sem,mert nyomasztová válik.Egy ideig tűröm,majd unalmassá válik és ugy érzem hogy kisajátitott...talán ő is igy van ezzel
2009. máj. 15. 21:39
5/9 anonim válasza:
:) nagyon kedves ötlet feltölteni a telefonját :) nekem biztos tetszene :) de az is igaz, hogy nem szabad állandóan a másikon lógni. Esetleg úgy érezheti, hogy többet akarsz mint amit ő adni tud, egyelőre.
2009. máj. 15. 22:02
6/9 A kérdező kommentje:
Nem érzem úgy,hogy lógnék rajta,de komolyan.Ő szokta küldeni nekem az sms-eket,ami nagyon jó érzés,én általában csak a válaszoló voltam vagy néha én írtam rá elösször.Meg amelyik nap nem találkoztunk,beszéltünk két percet telefonon.
2009. máj. 15. 22:07
7/9 A kérdező kommentje:
Én ezt legalábbis nem éreztem soknak.
2009. máj. 15. 22:09
8/9 A kérdező kommentje:
Ja és köszönöm az utolsó választ,egy kicsit megnyugtatott.:)
2009. máj. 15. 22:18
9/9 anonim válasza:
Szerintem rendes, udvarias gesztus feltölteni a telókártyáját!
Kiakadni biztosan nem fog, ha meg ettől megijed, legközelebb legyél bele bunkó, és akkor majd elgondolkozik! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!