Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az egyik ki akar menni külföldre, a másik azt mondja, akkor vége, akkor most ki szakít kivel?
a párommal ezen balhéztunk, jelenleg hanyagoljuk a témát, de nincs tisztázva.
szóval nekem nem volt munkám, az "éhalál" küszöbén nem válogathattam, minent el akartam vállalni, köztük a külföldi melokat is.
a párom féltékeny, ő úgy gondolja, ha bárhova mennék biztos össze jövök valakivel, "ő nem hülye, nem fog rám várni" - ez utobbi idézet volt tőle.
és amikor írtam neki, hogy mert dolgoznom kell, muszáj és ha máshol van munkám kidobsz?
arra azt írta vissza, ha én megyek, voltaképp én dobom ezzel őt, mert elhagyom.
amúgy a krízishelyzetben segítségül ennyit írt nekem :"mondtam már annyiszor, hogy költözz hozzám" a többi csak arról szólt, ha menni akarok, nem tart vissza, meg hasonlók.
szerinte ezzel felajánlotta nekem a segítségét most a krízishelyzetben. (szerintem ez a mondat nem az volt, aminek ő hívja)
szóval ki szakított kivel?
"nem hülye várni rád"???
Már bocs, de ti most nem tudtok szakítani, ennek a kapcsolatnak réges-rég vége van.
"nem hülye várni rád"???
szerinte ha kimegyek = azzal, hogy össze jövök mással.
ezért mondja azt, hogy nem lesz hülye várni rám.
a kapcsolatot még húzzuk.
jelenleg közölte én szerepelek a terveiben, nem a szakítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!