Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ha mentek a barátnötökhöz (pl:este ), akkor hogyan fogad titeket puszival?
Szia en egy 24 eves lany vagyok :)Ne haragudj,de szerintem itt tuti van a hatterbe valami vagy inkabb mondjam azt,hogy valaki?Hozzam ha jon a parom akkor a nyakaba ugrok megcsokolom es szorosan atolelem,mert en tenyleg szeretem es o is engem...Ha teged a baratnod szeretne akkor szerintem a napnal is vilagosabb,hogy nem igy fogadna ahogy....Nekem ne mondja azt senki,hogy azert viselkedik igy mert meg van szeppenve egy 27 EVES LAAANY!!!!Mar nem lany hanem NO!!Szerintem uljetek le s kerdezd meg,hogy mi a problema,miert viselkedik igy?
Ha pedig mesz hozza majd ne adjal te se puszit neki..nezd meg a reagalasat:D legjobb visszavagni(na jo nem gonoszkodok)de akkor is amilyen a mosdo olyan a torolkozo.29 evesen ne legyel buta vedd le a szemellenzot!!!Sok szerencset :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!