Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen módszerrel tudom rávenni a lányismerőseimet, hogy köszönjenek nekem puszival?
határozott legyél mikor meglátod határozottan köszönj (csao vagy szia inkább) fogd meg a derekát az egyik kezeddel csak és hajolj az arcához puszi puszi.
csak ne lássa rajtad hogy van benned félsz mert akkor elhúzza magát.
A mi baráti körünkben puszival köszönünk egymásnak (kivéve persze a fiúk egymással :D). A félreértések elkerülése érdekében nem 2, hanem 3 puszit adunk. Nekem természetes az, hogy így köszönünk, semmi gáz nincs ebben, de ha valakinek barátja/ barátnője van, nem biztos, hogy szívesen puszilgat idegen pasikat/lányokat, ilyenkor marad a "sima" szia.
Szerintem sem kell megkérdezni, nyugodtan hajolj oda! Max az elsőnél még nem érti, de a másodiknál már felfogja a dolgot.
(Ezt a módszert ugye bemutatkozásnál is használhatod ;) )
Igen, lány vagyok. :)
A párkapcsolatos dolog meg érdekesmód inkább a fiúkra vonatkozik ("féltékenység elkerülése" címszó alatt).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!