Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Félek. Mit csináljak egy régi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félek. Mit csináljak egy régi baráttal akit még nem engedtem el?

Figyelt kérdés
Na szal... volt egy nagyon jó barátom, kb. egy évig jóban voltunk, mindent elmondtunk egymásnak, sokszor találkoztunk. imádtam vele lenni, de ő is velem. aztán sajnos idő után beleszerettem és erre ő is rájött. pár hónapig utána még működött a barátság, aztán egyik napról a másikra a srác nem keresett...pedig mindig ő szokott. én hiába kerestem. azóta eltelt 3 hónap. tudja hogy szeretem...de én akkor is szeretném vele megbeszélni, hogy legalább mondja el mi is történt, mert én nem akarok tőle így elválni...és jobb esetben megmondani hogy mi lenne ha megint megpróbálnánk barátok lenni mint régen. szerintetek?? nem tudom mi legyen:/
2011. dec. 7. 21:17
 1/3 asdface ***** válasza:

Az én logikám szerint,ha én keresem mindig a lányt és tudom is,hogy szeret, akkor annyit ő is tehetne,hogy ő is keres engem.

Lehet megunta,hogy mindig ő keresett téged.

Most velem is ugyan ez van,én irtam mindig a lányra,én szerveztem mindent,nekem kellett keresni őt mindig, neki pedig csak elkellett jönnie. Eleinte még elvoltam,hogy megkell hódítanom stb...

Aztán meguntam és nem kerestem.

Lehet egy közös baráton keresztül szervezhetnél egy talit,amin a közös barát nem említi,hogy te is ott leszel és megbeszélhetitek.

Ha sikerül a dolog,de nem tudsz vele dűlőre jutni,akkor sztem ne is erőltesd.

Egyébként ha egy kicsit aljas a figura,akkor tesztel,de 3 honapig ember kínzás.

Sok sikert !

24/f

2011. dec. 7. 21:42
 2/3 A kérdező kommentje:
én arra gondoltam, hogy sokszor találkozunk a buszon véletlenül mert egy helyen lakunk és szerinted jó ötlet ha amikor összefutunk ott megyek oda hozzá?:)
2011. dec. 7. 22:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Engedd el.
2011. dec. 7. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!