Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudtok bízni párotokban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudtok bízni párotokban, hogy nem csal meg, nem smárol mással, ha nélkületek megy bulizni?

Figyelt kérdés

Tudom sokan írnátok, hogy a bizalom a jó kapcsolat alapja. Meg hogy engedd el bulizni, mert aki olyan, az megcsal akárhol. De ez az amivel nem értek egyet. A buli egy olyan hely, ahol mindenki nagyon elengedi magát. És aki gyenge... az tesz olyan dolgot, amit más körülmények között nem tenne - csókolózás, szex, szopás egy idegennel. Ezt hogy lehet kivédeni.

Én nem akarom megkötni a páromat, menjen ahová szeretne. De ezt a gondolatot nem tudom kiverni a fejemből. Mert egy buli "veszélyes közeg", nem lehet arra alapozni, hogy ő biztos nem. Az ember másképp viselkedik egy bulin. Mi a megoldás???

2011. dec. 7. 20:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"aki tényleg szereti a másikat, megbízik benne anyira, hogy nem csalja meg,buliban sem, enyi."

-ezt én írtammármint , és az, aki megteszi, nem szereti igazán a párját.(jani)

2011. dec. 8. 22:25
 12/12 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

"a szex nem olyan dolog,hogy megbeszélem a másikkal,hogy csak velem,mással ne,mert ez egyszerűen nem így működik.add meg a szabadságot a párodnak"

azért azt a szabadságot nem adom meg, hogy mással szexeljen..."

Természetesen nem kell neki megadnod.Ha akar,úgyis megcsal,az engedélyed nélkül is.csak ha ez megtörténik,akkor ne csodálkozz,hogy hazudozni fog neked.

2011. dec. 9. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!