Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan ismrjük fel azokat a nőjet akik csak a pénzünkre hajtanak?
ma 14:08
hát figyu attól még mert intelligens és lehet vele dolgokról beszélgetni az nem jelenti azt hogy nem hajt pénzes pasikra,attól mert valaki kulturált és nem buta attól még lehet pénz éhes
amúgy mennyi idős a barátnős vagy ismerősöd?
tudom nem ide tartozik de mi a csillag jegye?:)arról is meg lehet mondani hogy valaki pénz éhes e..
A nők alapvető ösztöne h olyan párt válasszanak aki biztosítani tudja az utódok felnevelését, és nem kell szűkölködniük!
Alapvető elvárása egy nőnek h egy férfi rendelkezzen stabil és megfelelő egzisztenciával. Szerintem.
27F
Hát szerintem onnan,ha nagyon nagy különbségek vannak az anyagiakban.A nő pl nagyon szegény családból származik és bár van egy színvonal,amin él(pl külsőre nem gondolnád őt szegénynek,mert úgy osztja be a pénzét,hogy úgy nézzen ki,mint aki tehetősebb,v normálisabb),viszont csak nála 10x gazdagabb pasikkal hajlandó ismerkedni és hamar odaköltözik a férfi saját lakásába(míg neki nincs lakása)..Ha már eleve nem a saját körülményeihez hasonló emberek társaságában van stb....
ez elgondolkodtató nagyon is mondjuk leszámítva az utolso mondatot legalább is arra akire én gondolok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!