Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Honnan ismrjük fel azokat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan ismrjük fel azokat a nőjet akik csak a pénzünkre hajtanak?

Figyelt kérdés
van egy ismerősöm akirőr azt gondolom h az(ez egy megérzés)el is mondom miért.ugyan nem az a plázacica nem is viselkedik ugy mint egy dáma az eggyetlen "jel"az-az hogy eddig csak olyan pasijai voltak akik pénzesebbek voltak az átlagnál,azt nem mondom h kőgazdagok de az átlagnál pénzesebbek
2011. dec. 7. 13:33
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
akk inkább egy pénzes nőt keresnék :) ez érdekes amit leirtok mert mikor beszélek vele normálisan el lehet beszélni vele és a viselkedése se olyan mint leirtátok talán csak én gondolom ezt elhamarkodottan
2011. dec. 7. 14:08
 12/18 anonim ***** válasza:

ma 14:08

hát figyu attól még mert intelligens és lehet vele dolgokról beszélgetni az nem jelenti azt hogy nem hajt pénzes pasikra,attól mert valaki kulturált és nem buta attól még lehet pénz éhes

amúgy mennyi idős a barátnős vagy ismerősöd?

tudom nem ide tartozik de mi a csillag jegye?:)arról is meg lehet mondani hogy valaki pénz éhes e..

2011. dec. 7. 14:12
 13/18 A kérdező kommentje:
értelek utolso csak ugye a kommentekben szerepel h nem beszél másrol csak h milyen kocsi stb. stb meg h az olyanok meghivatják magukat na ő nem ilyen,24éves és ha jol tudom akkor bak
2011. dec. 7. 14:28
 14/18 anonim ***** válasza:
akkor egyszerűen fontos neki hogy a pasi jól szituált legyen és legyen mit a tejbe aprítania és az nem egyenlő azzal hogy a pénzüket szedi el,hanem igényes pasira van szüksége akinek van pénze és jól él ami nem azt jelenti hogy ki is használja őket...
2011. dec. 7. 14:31
 15/18 A kérdező kommentje:
igen én is erre a következtetésre juzozzam
2011. dec. 7. 14:40
 16/18 anonim ***** válasza:
Hát szerintem onnan,ha nagyon nagy különbségek vannak az anyagiakban.A nő pl nagyon szegény családból származik és bár van egy színvonal,amin él(pl külsőre nem gondolnád őt szegénynek,mert úgy osztja be a pénzét,hogy úgy nézzen ki,mint aki tehetősebb,v normálisabb),viszont csak nála 10x gazdagabb pasikkal hajlandó ismerkedni és hamar odaköltözik a férfi saját lakásába(míg neki nincs lakása)..Ha már eleve nem a saját körülményeihez hasonló emberek társaságában van stb....
2011. dec. 7. 14:58
 17/18 anonim ***** válasza:

A nők alapvető ösztöne h olyan párt válasszanak aki biztosítani tudja az utódok felnevelését, és nem kell szűkölködniük!

Alapvető elvárása egy nőnek h egy férfi rendelkezzen stabil és megfelelő egzisztenciával. Szerintem.

27F

2011. dec. 7. 15:06
 18/18 A kérdező kommentje:

Hát szerintem onnan,ha nagyon nagy különbségek vannak az anyagiakban.A nő pl nagyon szegény családból származik és bár van egy színvonal,amin él(pl külsőre nem gondolnád őt szegénynek,mert úgy osztja be a pénzét,hogy úgy nézzen ki,mint aki tehetősebb,v normálisabb),viszont csak nála 10x gazdagabb pasikkal hajlandó ismerkedni és hamar odaköltözik a férfi saját lakásába(míg neki nincs lakása)..Ha már eleve nem a saját körülményeihez hasonló emberek társaságában van stb....

ez elgondolkodtató nagyon is mondjuk leszámítva az utolso mondatot legalább is arra akire én gondolok

2011. dec. 9. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!