Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem olyan a barátommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem olyan a barátommal (élettársammal) a kapcsolatom mint régen? Én lennék a hibás? (olvasd alul a történetem)

Figyelt kérdés

Fiatal korom ellenére összejöttem egy nálam 9 évvel idősebb fiúval. Együtt vagyunk már 3 éve,és együtt is lakunk.

Körülbelül 1 éve a barátom megváltozott. Nem ad puszit magától, nem mondja hogy szeret, csak ha szexelünk.Ha át akarom ölelni akkor azt mondja hogy na gyorsan.Egyszerűen az se tetszik neki ha puszit adok, vagy mondom hogy szeretlek.Volt már mikor rákérdeztem hogy szeret e és azt mondta hogy igen.De akkor miért ilyen velem? Azt mondta hogy ő már kinőtt az ilyen csók,smaci korból,és hogy mindenki csak a kapcsolat elején csókolózik, ölelkezik..MOST TÉLLEG ÍGY VAN EZ?????

Sőt..utcán boldban,mások előtt úgy beszél velem..ahogy nő nem érdemelné meg..mindenért el kezd ordítozni..felemelni a hangját... Én meg szegény meg se merek szólalni mert tök ciki hogy a barátom velem veszekszik az utcán..

Velem van a baj?én rontottam el valamit?

2011. dec. 7. 11:57
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Nem mostani, de nem értem miért írta ki ha ennyire biztos abban hogy szereti a pasi és boldog vele. Kész vicc.
2016. ápr. 9. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!