Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem olyan a barátommal (élettársammal) a kapcsolatom mint régen? Én lennék a hibás? (olvasd alul a történetem)
Fiatal korom ellenére összejöttem egy nálam 9 évvel idősebb fiúval. Együtt vagyunk már 3 éve,és együtt is lakunk.
Körülbelül 1 éve a barátom megváltozott. Nem ad puszit magától, nem mondja hogy szeret, csak ha szexelünk.Ha át akarom ölelni akkor azt mondja hogy na gyorsan.Egyszerűen az se tetszik neki ha puszit adok, vagy mondom hogy szeretlek.Volt már mikor rákérdeztem hogy szeret e és azt mondta hogy igen.De akkor miért ilyen velem? Azt mondta hogy ő már kinőtt az ilyen csók,smaci korból,és hogy mindenki csak a kapcsolat elején csókolózik, ölelkezik..MOST TÉLLEG ÍGY VAN EZ?????
Sőt..utcán boldban,mások előtt úgy beszél velem..ahogy nő nem érdemelné meg..mindenért el kezd ordítozni..felemelni a hangját... Én meg szegény meg se merek szólalni mert tök ciki hogy a barátom velem veszekszik az utcán..
Velem van a baj?én rontottam el valamit?
csak hogy tudd nem azért vagyok vele mert idősebb..úgy voltam vele az első randin hogy azt sem tudtam hogy hány éves és ő se hogy én mennyi vagyok..utána beszéltük ezt meg..stb..összejöttünk..Bár ha bele gondolok én nem tudnék összejönni egy 17-18 éves fiúval...nem tudom miért de én az idősebbeket szeretem..ez van.. mindenki mást szeret.
Köszönöm a válaszokat..Csak én nagyon ragaszkodó típus vagyok,és sokszor jól érzem magam a barátommal, csak mikor odabújnák hozzá és elküld hogy pont menni akart cigizni..stb..akkor kicsit bántó..sokszor sírok:S
Sok minden bajom van nekem.. az iskolai életem sem úgy alakul ahogy kellene,és ilyen téren is csak a barátomra számíthatok, mert a szüleimnek nem merem elmondani hogy engem piszkálnak..stb..
"Senki sem érdemli meg a könnyeidet, aki pedig megérdemli, az nem fog sírásra késztetni."
Gabriel Garcia Márquez
Ezzel indítanék!:D miért nem keresel egy olyan srácot, akivel boldog vagy?! meg megadja neked ami kell? szerintem a legrosszabb dolog az, ha csak ragaszkodásból kitartasz valaki mellett közben meg nem vagy boldog! szerintem ő nem szeret téged.. és Te becsapod magad! lépj tovább és keresd meg az IGAZÁN hozzád való srácot! vagy élj egy picit, 17 évesen azt kell! először biztosan nehéz lesz, de később, ha majd visszagondolsz nem fogod bánni!
Egy dolgot tegyél meg:
ha akar szexelni, akkor húzd el magadtól és mondd neki azt: na el innen gyorsan!!! Te már kinőttél ebből a dugás korszakból!
Amúgy egy tetű ez a pasi, mivel úgy viselkedik veled mint egy kapcaronggyal.
Én kicsinálnám és kidobnám. De persze te szenvedni akarsz egy hülye miatt.
26L
Tudod vannak emberek, akiken nem segít semmi, úgy tűnik te is ilyen vagy. Megerősítést vártál arra, hogy a barátod dolgai normálisak, mi megmondtuk, hogy nem, nem azok. Te ennek ellenére meg szeretnéd nekünk magyarázni, hogy mit miért csinál.
Nem is értem minek írtál ki kérdést, ha nem is fogadod meg a jó tanácsokat, vagy az intéseket.
Később meg fogod nagyon bánni, hogy ennyi évet rápazaroltál, mert amint talál magának valakit, aki iránt érzelmei is lesznek, akkor úgy fog téged otthagyni mint annak a rendje.
27/n
Kedves Kérdező!
Nem kétlem, hogy szereted, de utolsó válaszod alapján ez már inkább ragaszkodásnak (talán kényszer szülte...?) tűnik nekem. Nehéz úgy a helyzeted, ha csak ő van Neked, ez tény, de ettől még ne alázd meg magad! Ülj le, és beszélj vele arról, hogy ez Téged mennyire zavar. Ha lesz@rja, akkor viszont gondolkodj el "felnőttesen", és reagálj is úgy.
26/F
Köszönöm a választ..én arra vagyok kíváncsi hogy hogyan változtathatnák ezen.Hogy ki is mutassa.És lehet hogy le ülök vele beszélgetni...hátha megért..:S:)
Csak mostanság annyi baj van körülöttem...de annyi...
jártam egy suliba..onnan átmentem egy másikba.
Most egy olyan osztályközösségben vagyok 1és fél éve akik utálnak.. szó szerint..piszkálnak stb..és anyukámnak nem merem elmondani..stb.. hiába intézkedtünk utána jobb lett,majd minden kezdődik előről..:S....ahh
bár ez nem ide tartozik úgy se érdekel senkit az én életem...
én kicsit lelkis típus vagyok:S sokat szomorkodom és sírok:Spedig nem akarok. de nyáron abba hagyom a sulit,és utána minden jó lessz:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!