Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kiakadnátok ezen?
lehet velem van a baj, vagy túl konzervatív vagyok, de szerintem nem okés ez így.
bár ha előre bejelenti, akkor nem félteném, max később nehogy kialakuljon köztük valami?!
Ugy érzem, nem nekem szól a kérdés, "fiu"már nem vagyok, de válaszolok :)
Voltam már ebben a szituban többféleképp is, maga tény nem b.szná a csörömet, ha komoly kapcsolatról van szó, és érzem, hogy minden rendben van köztünk, akk tölem minden nap találkozhat a csajom az egész volt iskolai focicsapattal, az se zavar. Azt érezned kell, hgoy változik/változott e valami köztetek, és ha nem, akk ne féltékenykedj, mert azzal viszont el lehet cseszni egy kapcsit, és nem a srác miatt hagy ott, hanem saját magad miatt, mert birtokolni akartad, utána meg vered a fejed a falba, amikor egy tök idegennel összejön, és a srác ugyanugy a haverja marad.
Ha ugy érzed, hogy kezdtek elhidegülni, és nem csak bebeszéled magadnak (elég könnyü) , akk elöször próbáld meg vhogy a barátnöddel tisztázni a kérdést, de semmiképp ne "bunkó" módon, hacsak nem akarod kidobni.
1X voltam a " háromszög "másik felén is, egy darabig vicces volt, utána már necces, majdnem ráment egy többéves nagyon komoly, de tényleg csak baráti kapcsolatom egy lánnyal, amikor a szerelme velem akart "tisztázni" egy ilyen kérdést, a lány hónapokig haragudott utána, hogy miért bántottam azt akit szeret.
Gondold végig, hogy te meik verzióban vagy.
35/F
Lehet h zavarna, de én résen lennék.
A férfi és a nő olyan mint két mágnes. Kell egy kontroll erő, ami megtartja őket h ne csattanjanak egymásnak! Ez a kontroll azonban sok esetben könnyen elvész. :)
Nekem a legjobb barátom lány. Ebből kifolyólag én hetente többször találkozok vele, mint a saját pasija, akit egyébként szintén a barátomnak mondhatok. Soha nem volt ebből semmi probléma az elmúlt két év alatt.
Sőt a srác még örül is, mert addig amíg vele vagyok az asszonypajti nem tud semmi egetverő marhaságot csinálni, amire egyébként hajlamos. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!