Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerepkiegyenlítődés - van olyan, lányos fiú, aki járna fiús csajjal? 22/L
18:07:
De miért akarod megérteni a logikáját? Feltett egy kérdést, te meg belekötsz.
Szerintem sem nevezhetőek hímneműnek a képen szereplő fiúkák, de ha neki ez tetszik miért kötözkötsz vele?
Kérdező: biztos van ilyen srác, de nem lesz könnyű megtalálni. Ezek nagyon kis nyámnyila fiúkák, te a férfias magabiztossággoddal max elijeszted ezeket. De a remény hal meg utoljára.
21F
utolsónak igaza van, nem azt kérdeztem megértetek-e vagy sem, hanem hogy ki járna ilyennel.
egyébként abba semmi logika nincs hogy egy fiús lány elijeszt egy ilyen fiúcskát a férfiasságával :D ennyi erővel a lányos lányok is elijednének a fiús fiúktól.. gondold el, ha valaki lányos, akkor fiús párt akar, és fordítva. tehát ők lehet, hogy azt akarnak.
Kérdező, esetleg mutatnál képet magadról? Mert sajnos így kérdés alapján erre nem lehet egyértelműen válaszolni, tényleg fontos h milyen szempontból vagy fiús, és pl. a kinézetedre nagyon kíváncsi lennék, mert így láttatlanban felelni nem lehet. :)
És hogyhogy levered a legtöbb fiút szkanderban? :D Ez igazán dicséretre méltó, de egy kérdés: Téged nem zavar ha náladnál gyengébb fiúval jössz össze? :D
És birkózni, "verekedni" is szoktál fiúkkal? Abban is te nyersz? :D
Kéépet légyszi!! :D
03:33 voltam.
Aztamindenit :D:D:D De szépen ki vagy gyúrva :D:D
Már már ilyesztő :D
Tartom magam ahhoz az állásponthoz, hogy ezek a fiúk összepisálnák magukat :D:D Bár ha barátságos természeted van, biztos össze tudsz szedni egy ilyen srácot.
Nézz körül társkeresőkön! Love.hu-n azthiszem láttam hasonló srácot, de úgy rémlik, hogy ő talán nem egészen hetero volt. De egy próbát mindenképp megér!!
21F
Kérdező, és ez azt jelenti h a domináns fél szeretsz lenni, vagyis a döntéseket is te hoznád mindig? :)
Amúgy kár h az arcodat nem látom, de tényleg nem semmi, milyen izmod van. :D
Még mindig 03:33.
pasiként szeretnék ilyen kart, mint ami Neked van :D
Amúgy a kérdésedre válaszolván: a gimiben volt egy osztálytársam, aki sok dologban hasonlított Rád, bár ő a férfias férfiakat szerette, és igazi versenyszellem volt :D
a lányos fiúk pedig többnyire a hozzájuk hasonló, lányos csajokhoz, vagy a full pasikhoz vonzódnak. de kívánom, hogy találd meg a párod ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!