Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerepkiegyenlítődés - van olyan, lányos fiú, aki járna fiús csajjal? 22/L
Én meg pont a nőies nőt szeretem,nem pedig a férfias nőt!
És szeretem a romantikát! :D ♥
Keress egy nőt magad mellé,vagy egy emo-st! XD
Hát nem tudom kérdező, én mindig úgy képzeltem el az ideális párkapcsolatomat hogy vagyok én nagy magas férfias és van a csaj kicsi alacsony és alapvetően lány... érted.
Ha fiút akarok fogdosni vakulásig iszom magam, és inkább tudni sem akarok róla utána miket műveltem.
:))
Nálunk olyan érdekes jelenetek szoktak zajlani, hogy a pasim ül a varrógépnél, és a gatyaszáramat igazítja, én meg közben a laptopon telepítek mindent újra. Bár külsőre én inkább vagyok csajos, ő meg férfias, de vannak szerepcserék. A babánkat is többször altatta már el, mikor nyűgös volt a kicsike.
Na pill ,
addig olvastam a sorok közt amig felfogtam a lényeget a "lányos" jelzö kinézetre vonatkozik, magyarul féllangyi tinisztár kinézetü, gondolkodásban hozzádillö pasit keresel,akinek ráadásul még be is jön a te stilusod ,
hát..., nem eccerü.
Én csak bizonyos kérdésekben szeretem a fiússágot egy lányban. Pl. ha hajlandó szkanderozni vagy sakkozni, az tényleg értékelendő! :P De mivel pl. focizni én se szeretek, így nagyjából hidegen hagy ha ő focizik, viszont ha fociőrült lenne, attól egyenesen kirázna a hideg! Am szkanderoztál már sráccal (pároddal)? :D És ki nyert? :P
Amúgy meg ahhoz azért ragaszkodok, hogy a kinézet maradjon meg nőiesnek! :)
22/F
De ha mégse, nem értem az egész logikáját....
Miért akarna egy fiu lánynak látszani, hogy utána egy olyan lánnyal keféljen aki fiunak látszik ?
Esküszöm, ha ezt vki meg tudja magyarázni, stilust váltok, és elveszlek feleségül :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!