Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, ti belemennetek az ilyen talalkozasokba?
o neki kell eldontse hogy kivel milyen kapcsolatot akar,ha le akar fekudni fekudjon le vele,nem ti erzitek azt amit o,nem mindenki egyforma,en bele mennek az ilyen talalkozaokba csak en smarolason nem csinalnek vele semmit persze meg egy kis simogatas(de most van baratom szoval nem fogok ilyeneket csinalni)de ha nem lenne baratom akkor igen
16/l
Nem akarlak leszólni mint itt egy páran...de ne hagyd magad befolyásolni senki által. Ha tetszik neked mondhat bárki bármit mert úgyse fogod abbahagyni. Sztem még fiatal vagy, kapsz jobbat is, de ez csak rajtad múlik.
Légy jó...ne csinálj olyat amit később megnánnál.
Jo nagy balf#szok akik 10 evvel fiatalabbakal jarnak
ez ilyen divat manapsag hogy 16 eves lanyok szoba sem allnak az egykoru fiukkal csak 20+ sracokkal?
Szerintem általánosan is sok a 10 év korkülönbség, csak van olyan életszakasz, amikor ez nem annyira érzékelhető.
De a Te esetedben egy 25 éves férfinak teljesen más vágyai és szemlélete van, mint egy 15 éves lánynak.
Mivel tanácsot kértél itt, én minden jóindulattal és megértéssel csak azt mondhatom, hogy ne találkozgass egy 10 évvel idősebb férfival. Még akkor se ha úgy érzed hogy jól érzed magad vele. Nem hozzád való korban, és ebből adódhat olyan szitu, pl sexben, amiben lelkileg sérülhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!