Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire szerencsés egy barátodnak bevallni h többet érzel iránta? és ha visszautasit utána lehet olyan a barátság mint előtte? Vélemény?

Figyelt kérdés
2011. dec. 6. 20:38
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Most akkor mi a helyzet, hogy áll a szénátok?
2011. dec. 9. 18:53
 22/30 A kérdező kommentje:

rosszul fogalmaztam az előbb 4.5éve ismerjük egymást de ugy barátok csak az elmúlt honapokban lettünk.

szeretné ha barátok maradnánk meg h találkozzunk de nem több,mondtam neki h persze deigazábol nem tudom h jo lessz-e,meg azota nem is beszéltunk és nem tudom h keressem-e vagy várjak hogy ö hivjon.

2011. dec. 9. 19:00
 23/30 anonim ***** válasza:

Hát igen, nem könnyű okosnak lenni.

Igazából én rögtön utána , hogy elmondtam, be akartam fejezni, de most mégis jó érzés, hogy megpróbáltam. Nem kell azon gondolkoznom, hogy mi lett volna, ha... Megpróbáltam a régi kerékvágásba, de keserves volt. De legalább megpróbáltam.

Van rá esély, hogy ő keressen? Szokott egyébként is?

2011. dec. 9. 19:08
 24/30 A kérdező kommentje:

most h kérdezed álltalában én keresem de kíváncsi vagyok ezek után h tudja mi a helyzet keresni fog e csak nem tudom meddig várjak

bár az elején vagyok annak amin te keresztül mentél azért elgondolkodtato h igy is tönkre tud menni egy barátság

amugy te hiszel a fiu-lány barátságban?

2011. dec. 9. 19:13
 25/30 anonim ***** válasza:

De rossz ez így kimondva, hogy tökre megy. :( Van benne igazság, de mégsem érzem, hogy tökre ment volna. Ha belegondolok, maradt minden ugyanúgy, "csak" én nem tudtam ezt bevállalni. (Vagy csak nem akarom belátni, hogy tökre ment, nem tudom. Abban azért biztos vagyok, hogy tudnánk folytatni ugyanott. Persze az én érzéseim nélkül lenne ideális.)

Ezek után még higgyek benne?!... Biztos van, de nekem nem jött be. Azt hittem, h ha egyáltalán nem tetszik a másik külsőre, akkor lehet. Ez is megdőlt: nem tetszett első körben, hanem ahogy megismertem, egyre jobban megszerettem. Egyszer már jártam így gimiben, de ott pont a csúcson vetett véget az érettségi neki. Az el is múlt szép csöndben.

Szerinted fog keresni, ha eddig nem nagyon tette?

2011. dec. 9. 19:25
 26/30 A kérdező kommentje:

nem tudom,fuuu nem tudom viszon azt sem hogy én keressem-e a szivem azt mondja igen viszont az eszem meg azt h furcsa lenne.mondtam h megbeszéltük csak lehet az én kishitüségem mondatja ezt velem de sztem ő is meglepődne ha hivnám de ez csak az én megérzésem.

azt azért irtam h tönkremegy mert te nem tudsz ugylenni mellette mint barát és ebből kifolyolag sztem tönkremegy ill ment

2011. dec. 9. 19:35
 27/30 anonim ***** válasza:

Lehet igazad van, csak bánt, hogy én vagyok az oka. Még ha nem is tehetek róla.

Remélem, neked nem fog tönkre menni! Sok szerencsét! :)

2011. dec. 9. 19:45
 28/30 A kérdező kommentje:

köszi jo volt beszélhetni

bár igy átgondolva sztem én is igy fogok járni ahogy te

2011. dec. 9. 19:46
 29/30 anonim ***** válasza:

Azért neked még van esély, hogy nem.

Örülnék, ha értesítenél vhogy, h hogyan alakult. Csak együttérzésből, mint sorstárs. Persze, ha nem, nem. Az sem baj.

Azért én bízok a te sikersztoridban. :)

2011. dec. 9. 19:51
 30/30 A kérdező kommentje:
köszi,mindenféleképpen
2011. dec. 9. 20:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!