Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szerencsés egy barátodnak bevallni h többet érzel iránta? és ha visszautasit utána lehet olyan a barátság mint előtte? Vélemény?
Igazad van meg kellene tiszteni a komment írót avval ,hogy normálisan teszem fel a kérdést.
de azért veled sem lehet könnyű ha mindenbe belekötsz.
Hm, jó kérdés.
Nekem nem sikerült. Nem olyan utána. Részéről igen, ő ugyanolyan. Nekem viszont majdnem minden beszélgetés fájdalmas volt. Bár lehet, h ez csak az én önbecsülésem, mert nem tudom elfogadni, h visszautasítottak. Neki fontos vagyok barátilag nagyon, nem akar elengedni. Viszont csak úgy tudom elfelejteni, ha nem beszélünk.
Igazából ez is annyira egyénfüggő. Én folytathattam volna ugyanúgy, de nem tudtam megtenni. Most aztán teljes letargia. :(((
Remélem, neked jobban összejön!
MókusManni
azóta még nem beszéltem vele most ugy érzem minden oké lenne de ki tudja még az is elképzelhető hogy ugy érzeznék majd ahogy te.
akkor ezekszerint te megszakítottad a kapcsolatot vele?
Azt hiszem igen. 3 hónap alatt sok mindent elmondtam. Szinte mindent, próbáltam megértetni vele. Tényleg nagyon őszinte voltam.
Volt hasonló a helyzetben, csak ugye fordítva, úgyh el tudta képzelni. No meg ő nagyon rendes, nem érzéketlen tuskó. Inkább az volt a nehéz, hogy neki jó volt, mint rég; csak nekem nem. Alapvetően önzőek vagyunk: nem szeretjük elengedni azt, ami nekünk jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!